Un centenar de persones inscrites en la Marxa del Corredor Verd del Vallès del Muntanyenc

La marxa es podrà realitzar en dos recorreguts: un de 9 quilòmetres i un de 20 quilòmetres

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza un any més la Marxa del Corredor Verd del Vallès, i ja van 14 edicions, una marxa per potenciar els espais verds de l'entorn de Sant Cugat i que se celebrarà el diumenge 21 d'abril. Amb això, en l'edició d'enguany, hi haurà 2 recorreguts, un de 9 quilòmetres i un de 20 quilòmetres, i té el propòsit de preservar el medi natural, passant pel corredor que connecta les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola, resseguint en part l'Anella Verda de Terrassa.

Les inscripcions per participar en aquesta 14a edició segueixen obertes i ja hi ha un centenar d'inscrits. En el cas del recorregut de 9 quilòmetres, els participants aniran de Sant Quirze del Vallès fins a Sant Cugat, mentre que en el cas del recorregut de 20 quilòmetres, les persones inscrites es desplaçaran de Matadepera a Sant Cugat. A més, ambdós recorreguts es podran realitzar en marxa nòrdica, però només computarà per al Circuit de Marxes Nòrdiques de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya el recorregut de 9 quilòmetres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem