Obertes les inscripcions per a la Marxa a Montserrat del Club Muntanyenc

La marxa es podrà realitzar caminant o corrents i enguany s'incrementa el seu recorregut en 4 quilòmetres

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza una vegada més la Marxa Sant Cugat - Montserrat, una caminada que se celebra cada 2 anys i que compta amb un recorregut de 46 kilòmetres. L'edició d'enguany, que serà la 16a i que se celebrarà el diumenge 17 de març, però, compta amb una modificació en el seu recorregut, amb l'objectiu d'evitar les zones urbanitzades, incrementant el seu recorregut en 4 quilòmetres.

La caminada tindrà sortida a les 6 hores de la plaça de l'Om, a les 7 hores en el cas dels corredors, i passarà pel Camí dels Monjos, Can Barata, la urbanització de Les Martines, les rieres de Gaià i de Sant Jaume, Ribes Blaves (Olesa de Montserrat), Sant Pere Sacalm, el Pla Fideuer, el Coll de Sant Bernat i el Coll Bram, amb arribada a Montserrat. Les inscripcions per a la marxa ja estan obertes i hi haurà un tiquet addicional per tornar amb autobús per 15 euros.

Durant l'acte de presentació, el vicepresident del Club Muntanyenc i responsable de la secció d'atletisme, Fer Cortizo, ha volgut agrair la cinquantena de voluntaris que fan possible aquesta marxa: "Sense el voluntariat aquesta marxa no tindria sentit i volem agrair a tots els voluntaris per garantir el correcte funcionament de la marxa".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem