Obertes les inscripcions per a la Ruta dels Tres Monestirs

La caminada passarà pels monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Santa Maria de Montserrat

La Ruta dels Tres Monestirs celebrarà enguany la seva 18a edició i ho farà el diumenge 26 de març, en una ruta organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat juntament amb 8 clubs excursionistes més, i que forma part del Calendari de Caminades de Resistència de la FEEC. Aquesta caminada, que es pot realitzar en un recorregut de 54 quilòmetres o en un altre de 48 quilòmetres, se celebra amb una periodicitat biennal i passa pels monestirs de Sant Cugat, Sant Llorenç del Munt i Santa Maria de Montserrat.

Amb això, el tret de sortida serà a la plaça de l'Om a partir de les 5 hores en el cas del recorregut llarg (o a les 5:30 hores en el cas de l'altre recorregut), i les inscripcions ja es poden formalitzar fins al dijous 23 de març. D'aquesta manera, el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Bel, ha destacat la tasca dels més de 70 voluntaris per fer possible la Ruta dels Tres Monestirs: "La Ruta dels Tres Monestirs és possible gràcies a la coordinació de 9 entitats excursionistes, allunyades les unes de les altres, i a tots els voluntaris implicats en la marxa".

El president del Club Muntanyenc, Joan Bel, la voluntària Rosa Maria Pennella i el cap de secció de muntanya de l'entitat, Cesc Mullerat (d'esquerra a dreta), en la presentació de la Ruta dels Tres Monestirs. FOTO: Nielo Ballart

El president del Club Muntanyenc, Joan Bel, la voluntària Rosa Maria Pennella i el cap de secció de muntanya de l'entitat, Cesc Mullerat (d'esquerra a dreta), en la presentació de la Ruta dels Tres Monestirs. FOTO: Nielo Ballart


Amb sortida a Sant Cugat i arribada a Montserrat, el recorregut passarà per Rubí, Can Barata, Terrassa, Matadepera, Torre de l'Àngel, Casanova de l'Obac, Vacarisses i Monistrol i es podrà realitzar el recorregut fins a les 18 hores. A més, s'habilitarà un autobús, amb un preu de 12 euros, per aquells assistents que vulguin retornar des de Montserrat.

Amb tot, a més del Club Muntanyenc Sant Cugat, hi ha 8 entitats excursionistes del Vallès Occidental que participen en l'organització de la Ruta dels Tres Monestirs: el Club Muntanyenc Sant Cugat, el CET de Terrassa, el Centre Sant Llorenç de Terrassa, el Club Natació de Terrassa, el Club Muntanyenc de Terrassa, l'Excursioniste.cat, el Club Excursionista de Castellar del Vallès, el CEM de Mura i el Corredor de Fons de Viladecavalls.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem