Obertes les inscripcions per a la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat

Fins al dia 7 d'agost, es fa una promoció d'inscripcions a partir de 4 euros

Ja s'han obert les inscripcions per participar de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès el diumenge, 20 d'octubre. Una cursa que enguany arriba a la XI edició i que manté l'objectiu de fomentar la pràctica d'exercici físic i dels hàbits de vida saludables, recorrent els espais més emblemàtics de la ciutat.

 

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la cursa, i per fomentar la participació, i incentivar les inscripcions, fins al 7 d'agost es podran trobar preus promocionals a partir de 4 euros. Unes inscripcions que es limiten a 5.000, i que inclouen que cada participant rebi com a regal una camiseta tècnica, una motxilla DiR i diferents regals dels patrocinadors, que podran recollir juntament amb el dorsal durant la celebració de la Fira del Corredor que se celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre al voltant del Club DiR de la ciutat.

L'XI Cursa-DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat comptarà enguany novament amb tres modalitats. Un recorregut de 10 km, un altre de 5 km, i la Cursa DiR Kids Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que se celebrarà el 19 d'octubre al matí.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?