Obertes les preinscripcions del Campus d'Estiu 2020 de l'OMET

L'oferta i les places finals aniran subjectes a les directives de les autoritats sanitàries respecte a com poder desenvolupar els campus d'estiu

L'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom ha obert, el dimarts 26 de maig, les preinscripcions pel Campus d'Estiu 2020, un campus multiesportiu adreçat als infants des de P3 fins a 2n de batxillerat. El campus se celebrarà durant el mes de juliol i les preinscripcions es poden fer de manera telemàtica.

L'objectiu d'aquest campus és que els infants puguin tornar a gaudir de l'esport i de l'activitat física i la idea és oferir una proposta totalment santcugatenca, aprofitant les instal·lacions esportives, els parcs i l'entorn natural del municipi.

Davant l'actual crisi sanitària causada per la COVID-19, en aquesta preinscripció no serà necessari abonar la part corresponent fins que no es confirmin les directives de les autoritats sanitàries que indicaran les normes de prevenció i de desenvolupament de les diferents activitats aquest estiu. Un cop confirmades, s'enviarà un correu a totes les famílies inscrites, prevalent l'ordre de preinscripció, perquè es faci efectiu l'abonament de la matrícula.

 
 
 
Comentaris

Destaquem