Ojeda i Canut (Esgrima Sant Cugat) guanyen la 3a Lliga Catalana

El club santcugatenc va obtenir fins a 8 medalles en la competició en la modalitat de floret

El Club Esgrima Sant Cugat segueix sumant podis en les competicions que participa, i és que el club santcugatenc va fer-se amb 8 medalles en la 3a Lliga Catalana, una competició celebrada a Barcelona entre el dissabte 9 i el diumenge 10 de març. Entre les medalles, destaca l'or de Bàrbara Ojeda en categoria absolut femení i Lucas Canut en la categoria M11 mixt.

Així doncs, Ojeda vencia en la final 15 a 6 a Alice Casals, mentre que en les semifinals derrotava a la seva companya Laia Collado per 15 a 5, qui va acabar fent-se amb la medalla de bronze. Ojeda venia de vèncer en els quarts de final a la també santcugatenca Sofia Hulme.

Lucas Canut, per la seva banda, va ser medalla d'or en la categoria M11 mixt, en derrotar 10 a 1 a Paolo Ernesto Benedetti, i en les semifinals s'imposava 10 a 7 a Vasilisa Efendieva, també tiradora del Club Esgrima Sant Cugat i que aconseguia el bronze. Canut també va pujar al podi en la categoria M13 en perdre les semifinals 10 a 5 davant de Xavi Lindez.

Per acabar, els altres podis que va aconseguir el club santcugatenc van ser Alex Roselló (bronze en M15 femení i M13 femení) i Abril Reverte (plata en M15 femení).