Olga Danilovic posa la seva empremta en la història del tennis

Després de guanyar el seu primer torneig WTA a Moscou, la tennista del CTN Sant Cugat i pupil·la d'Àlex Corretja es converteix en la primera tennista del segle XXI en vèncer un torneig WTA

La tennista Olga Danilovic, d'origen serbi i amb residència a Sant Cugat, guanya el seu primer torneig WTA a Moscou el diumenge 29 de juliol i es converteix en la primera jugadora nascuda en aquest segle en aconseguir un torneig WTA.


La tennista sèrbia actualment entrena al Club Tennis Natació Sant Cugat sota la tutela d'Àlex Corretja, l'extennista català, dues vegades campió de Roland Garros, que fa de mentor a la jove de 17 anys des del 2016.


Trajectòria en el torneig


En la primera edició del Torneig Internacional de Moscou, la jugadora sèrbia vencia a l'eslovaca Anna Karolina Schmiedlova per 6-2 i 6-4 en la primera ronda i després vencia per 2 sets a 0 (7-6 i 7-5) a l'estoniana Kaia Kanepi.


En els quarts de final, la santcugatenca donava la sorpresa eliminant a la cap de sèrie del torneig i 10a del rànquing, l'alemanya Julia Georges, per un doble 6 a 3, mentre que a les semifinals guanyava a la bielorussa Aliaksandra Sasnovich. No obstant això, era el primer partit en que cedia un set: 6-2, 5-7 i 7-5.


Ja en la final, primera final entre dues jugadores nascudes aquest segle, la sèrbia s'imposava a la número 204 del rànquing del WTA, la russa Anastasia Potapova, després de vèncer per 7-5, 6-7 i 6-4. Amb això, la jugadora s'emporta 280 punts i es col·loca en la 112a posició del rànquing WTA.

 
Comentaris

Destaquem