L’Olimpyc Floresta cau 2-3 davant el Montsant i trenca una bona ratxa de resultats

Els florestans perden a casa després d’haver acumulat 5 partits sense perdre i no conèixer la derrota en aquest 2020

L'Olimpyc Floresta ha perdut, aquest dissabte 15 de febrer, a la tarda, davant el CFS Montsant per 2 a 3 en la que suposa la 4a derrota aquesta temporada a casa. D'aquesta forma l'Olimpyc trenca una ratxa de 5 partits consecutius sense conèixer la derrota i a més, és la primera derrota en aquest any 2020.

Amb aquesta desfeta a casa, és 7è a la classificació de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala amb 27 punts empatat amb el Vacarisses, 7è i el Canet, 9è, després de 8 victòries, 3 empats i 7 derrotes en 18 partits.

L'Olimpyc s'enfrontava davant un equip, que tot i ser de la part baixa de la classificació arribava també amb un bon seguit de resultats. Amb aquesta victòria, el Montsant aconsegueix la 4a victòria en 5 partits, i l'altre resultat és un empat.

Tot i el marcador final, superioritat del Montsant

El conjunt visitant ha demostrat des del principi perquè venia amb una bona ratxa de resultats al partit. Des de l'inici ha plantejat un partit molt intens i els blau-i-blancs no han pogut igualar el nivell dels visitants. El Montsant ha donat la sensació de superioritat durant els 40 minuts que s'han jugat.

Tot i això, el resultat de 2-3 ha demostrat també la igualtat que hi ha hagut a la pista per moments.

A l'inici els visitants han estat superiors i han començat a crear ocasions de perill, però el primer gol del partit l'ha fet l'Olimpyc Floresta amb una bona jugada al contraatac que ha culminat Víctor Olivera per fer l'1-0 al minut 5.

Després del gol el conjunt visitant ha seguit igual d'intens i el primer gol local ha passat a ser un moment puntual del partit. Només 2 minuts després al minut 7 i després al minut 10 el Montsant ha capgirat el marcador amb dues jugades també al contraatac.

L'avantatge dels visitants ha mantingut la seva superioritat i el pal i les bones aturades del porter de l'Olimpyc, Pol Pérez, han evitat que el marcador s'ampliés per part dels visitants.

Els florestans no han trobat gaires situacions de perill davant un rival que defensava bé.

A la segona part, l'Olimpyc ha posat una marxa més des de l'inici i el partit per moments ha estat igualat però se seguia veient millor a l'equip visitant.

Tot i això, en la segona ocasió dels florestans en una bona jugada individual de Bernat Batllori, l'Olimpyc ha posat el 2-2 al marcador.
A la segona part han estat millor i han tingut algunes ocasions, però l'equip rival també ha pogut desequilibrar el partit. En una d'elles, una pèrdua de l'Olimpyc en atac, ha suposat el 2-3 definitiu del partit.

Quedaven encara 12 minuts per finalitzar el partit però l'Olimpyc ha estat desencertat i indecís en atac en molts moments i això ha dificultat la creació d'oportunitat. Amb el pas dels minuts, el Montsant s'ha defensat i quan en faltaven 3, els blau-i-negres han començat a jugat amb porter-jugador per intentar empatar el partit però l'equip rival ha resistit als minuts finals i s'ha endut el partit.

Després de l'enfrontament, l'entrendor de l'Olimpyc FlorestaNico Montoya, ha analitzat la derrota del seu equip: "Avui les coses no ens han sortit, no hem sigut l'equip que estàvem sent les últimes setmanes i no hem estat encertats ni en defensa amb variïs errors, ni en atac de cara a la finalització. Hem generat molt poc, i el que ens ha generat ens ha costat molt, marxem amb males sensacions".

Propera jornada

La propera jornada l'Olimpyc Floresta visita el Grups Arrahona el 22 de febrer a les 20:30 en un partit entre 6è i 8è classificat.

Exposició Lluis Ribas. Foto: Adrián Gómez.