L'Olimpyc Floresta FS acaba cedint un empat, en un partit que encarrilava en la represa

Els florestans, tot i no poder sumar els 3 punts, es mantenen invictes en les primeres 4 jornades

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha desaprofitat l'ocasió de sumar els 3 punts a casa, i és que els blau-i-blancs han empatat 4 a 4 vers el Futsal Mataró CE B, el dissabte 22 d'octubre. Els locals encarrilaven el triomf en la represa, però en el tram final encaixaven un dolorós gol que els deixava sense sumar la 2a victòria seguida de la temporada en el Pavelló Municipal de La Floresta.

El partit no ha arrencat de la millor manera per als florestans, que rebien una diana en els minuts inicials, tot i que Marc Cerqueira era capaç d'igualar ràpidament l'enfrontament. La reacció local, però, era un miratge, i és que els mataronins tornaven a posar-se per davant en el marcador. La bogeria seguia molt present en el començament del duel, i és que l'Olimpyc Floresta FS tornava a forçar l'empat, amb un gol de Pau Ruiz, un empat que es mantindria fins al pas pels vestidors.

En la represa, tanmateix, l'Olimpyc Floresta FS canviava la seva actitud i aconseguia obrir una escletxa, gràcies a les dianes de Xavier Monrabal i Marc Cerqueira. Els visitants, però, no es donaven per vençuts, i amb 2 gols, un d'ells quan restaven 3 minuts, deixaven als florestans sense premi.

Amb aquest empat, l'Olimpyc Floresta FS es manté invicte, amb un balanç de 2 victòries i 2 empats. En la pròxima jornada, els nois de Joan Pinilla visitaran la pista del CFS Montsant, el dissabte 29 d'octubre.