L'Olimpyc Floresta FS s'acomiada de l'afició amb una dolorosa derrota

Els blau-i-blancs han obert la llauna en la primera part, però han vist com l'FS Solsona ha estat un corró en la represa

L'Olimpyc Floresta FS ha perdut 2 a 5 vers l'FS Solsona, el dissabte 21 de maig, en el darrer partit de l'equip com a locals aquesta temporada. Tot i que l'enfrontament ha començat a favor per als florestans, els visitants han capgirat l'electrònic en la represa.

Així doncs, bona sortida de l'Olimpyc Floresta FS en la primera part, que abans del pas pels vestidors, aconseguia posar-se per davant en el marcador, gràcies a una diana d'Enric Pallé. En la represa, però, l'FS Solsona aconseguia ràpidament igualar el partit. A partir del minut 32, els visitants es convertien en un malson per l'Olimpyc Floresta, i és que amb només 4 minuts, dilapidaven el partit (1 a 4), anotant 3 gols. Tot i que Pallé retallava distàncies ja en el tram final, els locals rebien un altre dur correctiu amb forma de gol sobre la botzina, per anotar el definitiu 2 a 5.

Amb aquesta derrota, l'Olimpyc Floresta veu trencada la seva bona dinàmica de 3 victòries consecutives. En la pròxima jornada, els florestans tancaran la competició a casa l'FS Salou, el dissabte 28 de maig, vers el segon classificat de la competició.