L'Olimpyc Floresta FS assalta la pista del segon classificat per tancar la temporada

Els florestans han guanyat en el darrer partit de la Tercera Divisió Nacional i acaben en la 6a posició de la classificació

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha demostrat els seus galons, i és que els florestans han estat capaços de sorprendre a l'FS Salou, segon classificat, guanyant per 5 a 6, el dissabte 28 de maig. Amb aquest triomf, els florestans acaben en la 6a posició i en la zona estable de la classificació després de ser capaços de sobreposar-se a un inici regular de la competició.

El partit s'ha posat ràpidament a favor dels visitants, que amb una diana de Xavier Monrabal, es posaven per davant en el marcador. L'alegria florestana, però, s'ha esvaït en uns instants, i és que els salouencs, amb només 1 minut, capgiraven el partit (2 a 1). L'Olimpyc Floresta FS, no obstant això, estava de dolç, i amb Víctor Olivera, Marc Cerqueira i Pau Ruiz marxaven per davant al descans (2 a 4).

En la represa, l'FS Salou ha sortit amb la intenció de sobreposar-se al cop dur i ha pogut tornar a forçar la igualada, amb 2 dianes en l'inici del segon parcial, tot i que ràpidament Pau Ruiz ha marcat per posar de nou per davant als florestans. Ja en el tram final, un gol rival semblava que deixaria el partit en empat (5 a 5), tanmateix, ha emergit la figura de Xavier Monrabal per anotar el definitiu 5 a 6.

Amb la victòria, els florestans han acabat en la 6a posició de 15 equips en la Tercera Divisió Nacional, amb un balanç de 14 victòries, 3 empats i 11 desfetes.