L'Olimpyc Floresta FS assalta la pista del tercer i es consolida en la zona estable

Els florestans han acabat patint per sumar els 3 punts en una de les pistes més complicades de la competició

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha vençut 4 a 5 davant el Tecnovit Alforja FS, el dissabte 19 de febrer, un partit que quasi se'ls hi escapa als florestans en els darrers minuts. Tot i això, l'equip ha pogut aguantar l'embranzida final dels locals i ha sumat els 3 punts en un difícil desplaçament.

L'enfrontament ha començat desfavorable pels interessos de l'Olimpyc Floresta FS, no obstant això, Adrià Santaolalla ha igualat el marcador (1 a 1). Abans del pas pels vestidors, els rivals s'han tornat a posar per davant, però en aquesta ocasió, Marc Cerqueira ha col·locat el 2 a 2, amb el qual es marxava al descans.

En la represa, els florestans han estat més encertats de cara a porteria i, amb dianes de Guillem Munté, Adrià Santaolalla i Aaron Ikechukwu Ajoku semblava que deixaven el partit sentenciat (2 a 5). El Tecnovit Alforja FS, però, encara havia de dir la seva paraula, i en el tram final, igualava el partit (4 a 5). Finalment, l'Olympic Floresta FS ha tancat bé la línia defensiva i ha pogut evitar la remuntada local.

Amb aquesta victòria, els florestans trenquen una ratxa de 2 partits sense guanyar i se situen en la 7a posició de 15 equips, i allarga la mala ratxa del tercer classificat, que acumula 4 derrotes consecutives. En la pròxima jornada, l'Olimpyc Floresta FS visitarà l'Associació Esportiva Penya Esplugues, el dissabte 26 de febrer, líder de la competició.