L'Olimpyc Floresta FS cau a casa, després de 8 jornades sense fer-ho

Els florestans encadenaven 20 punts dels darrers 24 que estaven en joc en el seu pavelló

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS s'ha vist sorprès per l'Estel Vallseca, i és que els florestans han perdut 3 a 6, el dissabte 15 d'abril. Amb això, l'equip veu trencada una increïble dinàmica, després d'encaixar 8 jornades consecutives sense perdre com a local, sumant 20 dels darrers 24 punts en joc.

El partit ha començat de la millor manera per als interessos dels florestans, i és que s'han avançat amb una diana de Marc Cerqueira. A més, tot i que els visitants han igualat el duel, un doblet de Pau Ruiz ha ampliat l'avantatge de l'Olimpyc Floresta FS (3 a 1). Sobre la botzina, no obstant això, l'Estel Vallseca ha pogut retallar distàncies en el marcador.

En la represa, igualtat total i amb opcions per ambdós equips. Qui ha pogut fer un pas endavant ha estat el conjunt visitant, que tornava a posar les taules en l'electrònic, encara amb més de 10 minuts de joc. En el tram final de l'enfrontament, i amb l'Olimpyc Floresta FS a la desesperada buscant un gol, l'Estel Vallseca ha castigat l'ansietat dels locals, anotant 3 dianes en els darrers 2 minuts, per vèncer així 3 a 6.

Amb aquest triomf, l'Olimpyc Floresta FS veu una gran ratxa trencada, no obstant això, segueix ocupant les posicions capdavanteres de la classificació. En la pròxima jornada, els florestans visitaran la pista del CEFS Porsperitat-Everest, el diumenge 23 d'abril.