L'Olimpyc Floresta FS deixa escapar un triomf que tenia encarrilat en la 1a part

Els florestans veuen aturada la seva bona dinàmica com a locals, i és que encadenaven 6 victòries a casa de manera consecutiva

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha empatat 3 a 3 vers el CFS Arenys de Munt, en un partit en el qual els locals deixaven encarrilat en la 1a part, però veien com se'ls hi escapaven els punts en els últims minuts, el dissabte 25 de març. Els florestans, tot i l'empat, segueixen en un estat de dolç, encadenant 8 enfrontaments sense perdre a casa, després d'una ratxa de 6 victòries seguides.

Els florestants han pogut avançar-se en el marcador, en l'equador del primer parcial, gràcies a una diana de Miki Verdaguer, no obstant això, el CFS Arenys de Munt ha sabut igualar ràpidament el duel. En els minuts finals del primer parcial, els gols de Pau Ruiz i Víctor Olivera encarrilaven la victòria per als florestans. En la represa, el conjunt del Maresme no ha tirat la tovallola, i ha retallat distàncies en els primers compassos. A més, un gol en el tram final del partit ha suposat el definitiu 3 a 3.

Amb aquest empat, l'Olimpyc Floresta FS veu trencada una bona dinàmica de 6 victòries consecutives com a local, tot i que encadena 8 jornades sense perdre a casa. En la pròxima jornada, els florestans visiten el CN Caldes, el diumenge 2 d'abril.