L'Olimpyc Floresta FS desaprofita una oportunitat d'or de sumar 3 punts

Xavier Monrabal ha avançat als florestans amb un doblet, però no ha estat suficient per aconseguir la victòria

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha empatat 2 a 2 davant el CEFS Prosperitat-Everest, rival directe en la classificació, el dissabte 3 de desembre. Els locals han pogut avançar-se en el marcador en la 1a part, però en la represa no han pogut sentenciar el partit, aconseguint d'aquesta manera sumar 1 punt.

Amb això, partit alegre el viscut al Pavelló Municipal de La Floresta entre dos equips que arribaven amb dinàmiques similars, obtenint els últims 3 punts. Així doncs, Xavi Monrabal ha pogut obrir l'electrònic en els primers minuts de partit i ha estat també l'artífex del 2 a 0 en el tram final de la primera part. Abans del pas pels vestidors, però, els visitants han aconseguit retallar distàncies. En la represa, un nou gol del CEFS Prosperitat-Everest ha tornat a posar les taules en el marcador, i tot i que ambdós conjunts han buscat decantar el resultat, l'electrònic ja no s'ha mogut.

Amb aquest empat, l'Olimpyc Floresta FS encadena la segona jornada consecutiva sense perdre. Els florestans, però, tenen un compte pendent davant l'afició, i és que aquesta temporada, els blau-i-blancs només han aconseguit 1 triomf en els 5 matxs disputats a casa, un deute que intentaran resoldre en la pròxima jornada, quan rebran el Gràcia FSC, el dissabte 17 de desembre.