L'Olimpyc Floresta FS desperta a temps per seguir en bona dinàmica

Els blau-i-blancs tornen a guanyar i s'instal·len per mèrit propi en les primeres posicions de la 3a Nacional

L'Olimpyc Floresta FS aconsegueix un triomf importantíssim per seguir en les posicions capdavanteres de la classificació, i és que els blau-i-blancs van vèncer 2 a 5 al Parets FS, el dissabte 18 de febrer. L'equip no ho va tenir gens fàcil i va haver de remuntar 2 gols de diferència en el pas pels vestidors.

Amb això, el partit no arrencava de la millor manera pels florestans, ja que el conjunt local aconseguia avançar-se en els primers compassos. A més, el Parets FS aprofitava els seus bons minuts per obrir distància abans del descans (2 a 0). En la represa, l'Olimpyc Floresta FS canviava la seva actitud, i amb gols de Xavier Monrabal i Jan Galinsoga, empatava el partit (2 a 2). Els visitants ja havien fet el més difícil, no obstant això, tenien ganes de més, i amb dianes de Xavier Monrabal, Guillem Munté (des del punt de penal) i Pau Ruiz sentenciaven el partit (2 a 5).

L'Olimpyc Floresta FS confirma amb aquesta victòria el seu bon estat de forma i suma 18 dels darrers 21 punts en joc, per situar-se en la 3a posició de la classificació. En la pròxima jornada, els blau-i-blancs rebran la visita del CE Vacarisses, el dissabte 25 de febrer, cuer de la classificació.