L'Olimpyc Floresta FS empata i segueix sense conèixer la victòria a la fase d'ascens

Els florestans empaten 3 a 3 davant el CEFS Santpedor Construccions 360 i segueix sense guanyar a la fase d'ascens de la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta FS cedeix un empat a 3 a casa davant el CEFS Santpedor Construccions 360 i segueix sense conèixer la victòria a la segona fase de la Tercera Divisió Nacional, el grup per l'ascens a la Segona Divisió B. En el partit disputat aquest dissabte 17 d'abril els santcugatencs s'han avançat per 2 a 0 a la primera part, a la segona els visitants han remuntat i els blau-i-negres han aconseguit empatar. Daniel Martí i Pau Ruiz han posat el 2 a 0 en el minut 11 de partit, els visitants s'han posat 2 a 3 i Guillem Munte ha pogut fer el 3 a 3 per donar el segon punt a la classificació per a l'Olimpyc Florest FS.

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta FSCarlos Nicolás s'ha mostrat satisfet pel treball tot i la derrota: "És un partit on hem tornat a competir molt bé en línies generals. A la primera part hem sigut un altre cop superiors al rival marxant per 2-0 al descans i tenint més ocasions, a l'inici de la segona part hem pogut sentenciar el partit, però després hem tingut uns minuts de desconnexió on ens han donat la volta al partit. Em queda una sensació agredolça, com en tots els partits de la segona fase que hem jugat fins ara".

Amb tot, els florestans finalitzen la primera volta de la segona fase cuers amb 2 punts amb un balanç de 2 empats i 3 derrotes. En la propera jornada, l'Olimpyc Floresta FS torna a jugar a casa davant l'FS Linyola, 4t amb 6 punts, el 24 d'abril a les 18:00 hores.