L'Olimpyc Floresta FS goleja per confirmar el seu gran estat de forma

Els florestans encadenen 4 victòries consecutives en el tram final de la competició i es consoliden en la 2a posició

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS continua en un estat pletòric, i és que l'equip va vèncer 6 a 1 a l'Associació Esportiva Sant Quirze, en un duel que van sentenciar en la represa, el dissabte 20 de maig. Els florestans, així, continuen amb les seves bones sensacions en el tram final de la temporada, i ja sumen 5 jornades seguides sense perdre.

El partit es va posar ràpidament a favor dels locals, i és que Adrià Santaolalla anotava una diana en el primer minut de joc. Els visitants, no obstant això, no es van rendir i igualaven el marcador en la 1a part. En la represa, els florestans van fer un pas endavant, i amb gols de Pau Ruiz i Guillem Munté, van poder encarrilar el triomf. Ja en els darrers minuts, l'Olimpyc Floresta FS va sentenciar amb dianes de Marc Cerqueira, Òscar Cruz i David Levy (6 a 1).

Amb aquesta victòria, l'Olimpyc Floresta FS suma 13 dels darrers 15 punts en joc i s'assegura la 2a posició de la classificació, quan resta només 1 jornada. L'equip s'acomiadarà de la 3a Nacional visitant la pista del Sant Joan de Vilassar FS, el dissabte 27 de maig.