L’Olimpyc Floresta FS guanya 4-2 el Santpedor i segueix invicte a la lliga

Els florestans guanyen 4-2 en un partit vibrant que s'ha decidit en els últims minuts i acumulen un empat i una victòria en els dos primers partits de la temporada a la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta guanya 4-2 el CEFS Santpedor Construccions 360 i segueix invicte a la lliga de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans han hagut de remuntar un gol inicial del conjunt visitant en un partit que ha estat molt disputat i que no s'ha decidit fins als minuts finals.

El Santpedor s'ha avançat amb un gol inicial de Pol Flotats al minut 8 de partit, però a la segona part l'Olimpyc Floresta ha capgirat el marcador amb un gol al minut 3 mitjançant Aaaron Ajoku i al 14, Guillem Munte ha avançat als locals. Pau Ruiz ha fet un gol de doble penal quan faltaven 2 minuts i a l'últim minut del partit Miquel Verdaguer ha fet el 4-1 per tancar el matx i Daniel Freixa de l'Olimpyc s'ha fet el 4-2 final en pròpia porta.

Amb aquesta victòria l'Olimpyc és colíder de la classificació juntament amb el Grups Arrahona, amb 4 punts, però segon classificat per la diferència de gols marcats.

Una part per a cada equip

Els florestans han començat més imprecisos i insegurs amb la pilota i el Santpedor ha començat a manar en el partit, ja al minut 5 de partit, el Santpedor ha fet un gol pero ha estat anul·lat per l'àrbitre per falta de l'atacant al porter de l'Olimpyc. Des del principi s'ha notat que els locals no estaven a gust dins la pista i els manresans han tingut el control del joc. Abans del gol visitant, l'Olimpyc Floresta ha tingut una clara ocasió per avançarse en el marcador després d'un cop de cap dins l'area d'Enric Pallé que ha acabat fora i els visitants han tingut un xut al pal. La insistència dels visitants ha tingut premi i al minut 8, Pol Flotats ha fet el primer gol del Santpedor després d'un rebot dins l'àrea florestana.

Els visitants estaven millor i han tingut una altra oportunitat, on també s'han topat amb el pal, per ampliar encara més el marcador. A la primera part, el Santpedor ha disposat de diverses ocasions per marxar amb un clar avantatge al descans.

Tot i això, a la segona part, el partit ha fet un gir radical i l'Olimpyc ha començat a dominar el partit i a pressionar més a l'àrea rival i només 3 minuts després de la represa, Aaron Ajoku, ha fet l'1-1 després de xutar una pilota que ha quedat morta al punt de penal de l'àrea del Santpedor. Amb l'empat l'Olimpyc s'ha crescut, però el partit estava igualat perquè el Santpedor també ha disposat d'alguna ocasió per desempatar el partit, tot i que no s'ha vist un clar dominador.

Tot semblava dictat a l'empat però quan faltaven 6 minuts l'Olimpyc Floresta ha remuntat el partit mitjançant Guillem munte després d'una bona jugada de Pau Ruiz per la banda dreta. El 2-1 ha fet que el Santpedor es volques a l'atac i l'Olimpyc ha tingut una ocasió claríssima per fer el 3-1 i sentenciar el partit, però Guillem Munte, autor del 2-1, ha fallat a porteria buida.

La pressió dels visitants, ha provocat la sisena falta a favor dels florestans i Pau Ruiz, no ha fallat el 3-1 de doble penal. Els últims minuts han estat moguts i els visitants han tret porter-jugador per intentar retallar distàncies. No han pogut aconseguir-ho i el capità de l'equip Miquel Verdaguer ha fet el 4-1, amb els visitants sense porter. Ja en els últims segons, Daniel Freixa, s'ha fet un gol en pròpia per a l'Olimpyc que només ha servit per definir el resultat, que finalment ha estat de 4-2.

Al finalitzar, l'entrenador de l'Olimpyc FlorestaNico Montoya, ha fet l'anàlisi del partit: "A la primera part, hem estat nerviosos i imprecisos, no és el que havíem parlat durant aquesta setmana i no ens han sortit les coses. Tot i això a la segona part l'equip ha canviat el xip, ha sortit més endollat i hem jugat més concentrats i li hem pogut donar la volta al partit".

També ha analitzat la trajectòria de l'equip en aquests dos primers partits: "Som un equip molt nou, però a la segona part hem notat que hem jugat com un equip conjunt, jo crec que estem creixent i hem pogut aconseguir 4 punts de 6".

El pròxim partit de l'Olimpyc Floresta és a la jornada 3 a domicili davant el Rubí CEFS el diumenge 18 d'octubre a les 12:30 hores.