L'Olimpyc Floresta FS s'imposa amb comoditat i amb un solvent triomf

Els florestans superen per 5-0 al Guixés Fibra FS Solsona i sumen la segona victòria consecutiva a la segona fase de la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta FS goleja per 5-0 al Guixés Fibra FS Solsona i aconsegueix una solvent i contundent victòria, el segon triomf consecutiu en aquesta segona fase de la Tercera Divisió Nacional, després de tombar el líder, el Pou Escorial per 3-7, en l'anterior jornada. En el partit disputat el dissabte 15 de maig, els florestans han sigut superiors al seu rival i han disputat un gran partit per endur-se els tres punts.

Els locals han començat fent-se ràpidament amb el control del joc i tot i que el Guixés Fibra FS Solsona també ha volgut dir la seva, han obert el marcador amb un gol de Miquel Verdaguer. Seguidament el partit ha passat a un tram d'igualtat en què ambdós equips han tingut ocasions, però a 50 segons de finalitzar el primer temps Daniel Martí ha fet el 2-0.

La segona part no podria haver començat millor per a l'Olimpyc Floresta FS, ja que Guillem Munte ha fet el tercer per als locals just en sortir dels vestidors. Amb el 3-0 l'Olimpyc Floresta ha continuat imposant la seva autoritat i ja en els darrers instants de partit, Víctor Olivera i Guillem Munte, amb una diana sense porter, han fet dos gols més per posar el clar 5 a 0 final.

Després del partit l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Carlos Nicolás, ha valorat el triomf: "La veritat és que volíem tornar a guanyar a casa, ja què encara no ho havíem pogut fer a la segona fase. Crec que l'equip ha treballat molt bé aquesta setmana i avui no ha baixat la intensitat en cap moment".

Nicolás ha destacat l'evolució ascendent del seu equip en la segona fase: "Al principi competíem molt bé les primeres parts, però a les segones abaixàvem els braços, crec que ho hem millorat i avui també hem estat molt bé com la setmana passada".

L'Olimpyc Floresta FS és 4t amb 9 punts i acumula 2 victòries i 2 empats en els darrers quatre partits. La propera jornada tornarà a jugar a casa davant el CFS Laguna, 3r amb 16 punts, el dissabte 22 de maig a les 18:00 hores. "Volem tornar a guanyar per acomiadar la temporada a casa amb un triomf perquè tenim moltes ganes de seguir competint" ha sentenciat Nicolás.

Lleuger control dels florestans al 1r temps

A la primera part l'Olimpyc Floresta FS ha tingut més la pilota i ha buscat la porteria contrària a través de combinacions ràpides, amb això ha pogut trobar situacions d'atac, però sense incomodar molt la porteria visitant i sense exigir al porter rival, mentre que el conjunt de Solsona ha anat agafant el control en els primers minuts i ha exigit a Nicasio Piazza en dues ocasions.

Tot i això, en una jugada aïllada, l'Olimpyc Floresta FS s'ha avançat en el marcador, el porter rival ha sortit per una pilota llarga al córner i ha deixat abandonada la porteria per a què Miquel Verdaguer, fes a plaer, el primer del partit.

Amb l'1-0 dels de Carlos Nicolás, els locals han tingut la pilota, però el Guixés Fibra FS Solsona no s'ha arronsat i cada vegada que tenia la pilota sortia ràpidament al contraatac intentant generar perill.

Ja en els instants finals l'Olimpyc Floresta FS ha seguit apretant per intentar ampliar el marcador i en un dels apropmaments Miquel Verdaguer ha estat a punt de fer el segon, però un defensa rival ha evitat en dos temps el 2-0. Finalment, a un minut pel final la insistència dels locals ha donat els seus fruits i una centrada d'Adrià Santaolalla, l'ha rematada Daniel Martí sol dins l'àrea per posar el 2-0.

L'Olimpyc Floresta FS sentencia a la 2a

A la segona part l'Olimpyc Floresta FS ha sortit molt endollat i ja en la primera jugada d'atac ha pogut ampliar el marcador, gràcies a una centrada per l'esquerra de Xavier Monrabal, que ha vist la incorporació des del darrere de Guillem Munte per fer el 3-0.

Amb el tercer dels florestans, els dos conjunts han volgut atacar, però l'Olimpyc Floresta FS ha estat molt atent en defensa, i tot i que ha concedit una mica de terreny, s'ha defensat bé sense pilota. A més, amb el pas dels minuts ha començat a exigir el porter visitant amb diversos xuts des de fora de l'àrea.

Els de Carlos Nicolás se sentien bé a la pista, davant un conjunt rival desesperat per les bones combinacions dels jugadors blau-i-blancs. El bon paper dels florestans s'ha vist reflectit en el marcador, ja que han pogut ampliar-lo fins al 4-0. En un servei de falta, l'Olimpyc Floresta FS ha servit de pressa i amb una bona jugada Guillem Munte ha fet una passada a l'altra banda cap a Víctor Olivera, que no ha perdonat per fer el quart gol del partit al minut 32.

A flata de cinc minuts per acabar el matx, el Guixés Fibra FS Solsona ha tret porter-jugador i ha tingut més la pilota, però no ha creat perill a la porteria local, en una bona defensa davant l'atac de cinc dels visitants. En una de les jugades amb porter jugador, Guillem Munte, que ha quallat un bon partit, ha recuperat la pilota a mig camp i sense porter ha pogut fer el 5-0. En els darrers minuts, els florestans han pogut endur-se inclús un marcador més ampli, però finalment el 5 a 0 ha estat el resultat definitiu.