L'Olimpyc Floresta FS iniciarà la lliga a la complicada pista del Grups Arrahona FSC

Els florestans buscaran estar entre els 3 primers classificats del grup 3 i així eludir la fase de permanència

L'Olimpyc Floresta FS ja coneix l'ordre de competició de cara aquesta nova temporada, una temporada en la qual l'equip tornarà a competir en la 3a Divisió Nacional i ho farà enquadrat en el grup 3. Així doncs, els florestans iniciaran la competició a domicili davant el Grups Arrahona FSC, el dissabte 3 d'octubre.

 

Més info: 6 noves cares en l'Olimpyc Floresta FS per millorar els números de la darrera campanya

Per a Carlos Nicolás, qui dirigirà per segon any a l'Olimpyc Floresta FS: "Tenim un inici de competició complicat, en una pista molt difícil, i ens hauria agradat començar jugant a casa. A més, la situació actual limita molt els nostres entrenaments, perquè no podem pujar jugadors ni realitzar tasques de contacte".

Més info: Carlos Nicolás dirigirà per 2a temporada a l'Olimpyc Floresta FS

D'altra banda, el primer enfrontament que els florestans disputaran a casa serà vers el CEFS Santpedor Construccions 360, el dissabte 10 d'octubre, i durant la 1a volta rebran, a més, el Pou Escorial, el CE KTSPORT Vacarisses i el CFS Esparreguera.

Per contra, durant la primera part de la competició, l'Olimpyc Floresta FS es desplaçarà a les pistes de joc del Rubí CEFS, del FS Olesa i el CCR Castelldefels, a més del partit inaugural vers al Grups Arrahona FSC.

"És el grup més fort dels 4 que hi ha, un grup molt competitiu. Per nosaltres, seran fonamentals els 5 primers partits i el nostre objectiu serà finalitzar entre els 3 primers i així, no patir en la 2a part de la temporada" afegeix Carlos Nicolás.

Amb tot, i a causa de l'excepcionalitat d'aquesta temporada a causa la COVID-19, la 3a Divisió Nacional s'ha dividit en 4 grups diferents, dels quals els 3 primers de cada grup es classificaran per una fase d'ascens, mentre que els darrers 6 de cada grup lluitaran per eludir el descens.

 
Comentaris

Destaquem