L'Olimpyc Floresta FS passa per sobre del FS Olesa amb una exhibició ofensiva

Els florestans golejen amb un resultat d'11-2, amb 5 gols de Pau Ruiz, i continuen segons a la classificació de la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta FS goleja de forma molt clara, aquest dissabte 30 de gener, a la tarda, el FS Olesa per 11-2 i aconsegueix tres punts importants per continuar en places de play-off d'ascens al grup 3 de la Tercera Divisió Nacional.

Amb aquest triomf, els blau-i-blancs segueixen segons a la classificació amb 25 punts i els segueixen per darrere el CEFS Rubí tercer amb 24 i el CEFS Santpedor, quart amb 23, fora de les places de play-off.

Els florestans s'han enfrontat a un equip que fins ara només havia guanyat un partit i n'havia empatat 2, de 12 disputats, però els dos empats els havia aconseguit precisament davant els dos primers classificats, el mateix Olimpyc Floresta FS i el Pou Escorial.

Els locals han començat amb certs dubtes i poc intensos en el partit, però això no ha estat un problema per a ells, ja que després han tingut el control total del partit i han mostrat un gran nivell ofensiu amb 6 gols. Al minut 5, Víctor Olivera ha fet l'1-0 i quatre minuts després 3 gols en 3 minuts de l'Olimpyc Floresta FS han encarrilat el partit. Pau Ruiz amb dos gols, un de penal, i Leo Tortosa han posat el 4-0. Miquel Verdaguer ha fet el 5-0 al minut 18 i a 17 segons pel final, Pau Ruiz ha completat el seu 'hat-trick', des del doble penal fent el 6-0, resultat amb què s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat igual que la segona i els locals han continuat amb un alt nivell ofensiu i amb un bon nivell atacant. A la jugada inicial, Pau Ruiz ha fet el 7-0. Seguidament, en 2 minuts, Aaron Ajoku i Enric Pallé han posat el 9-0 i en dos minuts Pau Ruiz, amb el seu cinquè gol, i Daniel Martí han fet dos gols més. Alex Muñoz i Marc Tribaldos, des del doble penal, han fet 2 gols per al FS Olesa i el marcador ha acabat amb un contundent 11-2.

Després del partit, l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FSCarlos Nicolás s'ha mostrat satisfet amb la victòria i el nivell de l'equip: "Em quedo amb el bon sabor de boca i d'haver donat la volta al que va passar la setmana passada. Hem estat tota la setmana treballant per donar-li sensacions bones a l'equip i la veritat és que estic molt content".

Tot i l'ampli resultat final, Montoya esperava un partit més igualat: "Esperava un partit més complicat, fa 15 dies van empatar amb el líder i pensàvem que el rival ens posaria les coses més complicades".

Finalment ha explicat què és el que més li ha agradat de l'equip: "Sobretot l'actitud amb la qual hem començat des del minut 1, amb molta intensitat i amb moltes ganes de tornar a guanyar, també volíem mantenir la porteria a 0, però no ho hem pogut aconseguir".

El proper cap de setmana hi ha jornada de lliga, però l'Olimpyc Floresta FS descansa. Amb això, no tornarà a jugar fins al 13 de febrer a les 18:00 hores quan visitarà el CE Vacarisses KTSport en l'avantpenúltima jornada, 6è amb 13 punts i lluny de les tres primeres places.

Monòleg dels florestans a la primera part

El partit ha començat amb una primera aturada de mèrit de Pol Pérez en una jugada ràpida del FS Olesa just en el primer minut i amb un lleuger domini de la pilota inicial pels visitants.

Després d'això la possessió ha estat repartida i no hi ha hagut perill en cap de les dues bandes, tot i que sí que s'ha vist a un conjunt visitant amb més iniciativa en atac i amb un bon posicionament a la pista.

Amb el pas dels minuts l'Olimpyc Floresta FS ha anat entrant en el partit i ha tingut dues ocasions clares de forma consecutiva. En el servei d'un córner Xavier Monrabal ha buscat Víctor Olivera, però aquest no ha pogut rematar la forta centrada i en la jugada següent el mateix Xavier ha recuperat la pilota, però el seu colpeig no ha anat entre pals.

Instants després, sense ofegar gaire la defensa rival, en una sortida de pilota Víctor Olivera l'ha recuperada i després d'un xut potent que ha aturat el porter del FS Olesa en el rebuig sí que ha pogut posar el primer del partit.

Després del gol el FS Olesa ha passat a tenir el control de la pilota tot i que sense crear perill en la porteria de Pol Pérez, cosa que els florestans han contrarestat ràpidament amb una pressió alta i la possessió ha passat a ser per al conjunt local.

El domini dels blau-i-blancs ha anat en augment, s'han començat a sentir més còmodes sobre la pista i gràcies a això han aconseguit 3 gols en un interval de 3 minuts que han començat a encarrilar el partit.

Les bones combinacions han fet créixer el joc ofensiu de l'Olimpyc Floresta FS i després d'una possessió llarga, en una bona jugada individual Pau Ruiz ha trencat línies i ha superat per sobre el porter visitant per posar un 2-0 merescut.

Només un minut després en la jugada següent en una acció molt ràpida per la banda dreta, Leo Tortosa l'ha finalitzada amb un xut fluix creuat a l'altre pal i ha suposat el 3-0 després de poc més d'un minut del segon gol. L'atac dels florestans era un no parar i el mateix Tortosa ha provocat un penal que Pau Ruiz no ha perdonat i ha posat el 4-0, el segon en el seu compte particular.

Amb l'avantatge de 4 gols els locals s'han sentit molt còmodes a la pista i han deixat poques opcions als visitants per tenir protagonisme, moments en què Pau Pérez quasi no ha hagut d'intervenir amb les mans. Els minuts posteriors han estat de control majoritàriament per l'Olimpyc Floresta FS, tot i que els visitants també han tingut alguna arribada per fer el 4-1, en una de les arribades del FS Olesa, Jairo Camacho ha enviat una pilota al pal.

Els darrers minuts de la segona part han estat un anar i tornar de porteria a porteria i en un contraatac el capità Miquel Verdaguer ha culminat una bona jugada de Daniel Freixa per la banda dreta, per fer el 5-0.

A 17 segons pel final Camacho ha comès falta sobre Freixa i això ha suposat doble penal per a l'Olimpyc Floresta FS. Amb això, Pau Ruiz no ha perdonat i ha posat el 6-0 i el seu 'hat-trick' particular.

5 gols mes per culminar un gran partit

La segona part ha començat igual que la primera i en la primera ocasió del partit, Pau Ruiz ha fet el setè després d'una passada llarga de Nicasio Piazza, el porter dels florestans a la segona part.

Les ocasions se succeïen per als locals i han continuat apropant-se a un conjunt rival, que s'ha acostat molt poc a la porteria florestana. Un Pau Ruiz molt actiu ha tingut el vuitè als seus peus amb un xut que ha anat a la creueta de la part dreta de la porteria del FS Olesa.

Els minuts anaven avançant i el control seguia sent per als de Carlos Nicolás. Tot i que, en certs moments, els florestans han cedit la possessió, però han estat ben plantats en defensa i no han concedit gaires ocasions als visitants. Amb això, han pogut esperar al darrere i aprofitar alguna situació de contraatac.

El partit s'ha intensificat i els visitants lluny d'abaixar els braços, han pressionat a tota la pista a l'Olimpyc Floresta FS i això ha provocat molts espais enmig de la pista. Amb l'avantatge, Montoya ha aprofitat per donar minuts a jugadors menys habituals com Daniel Martí Sergio Nuñez o Aaron Ajoku, que han respost de forma positiva. L'efectivitat dels florestants ha continuat alta i el mateix Aaron, ha fet el vuitè per als floretans després d'una possessió a prop de l'àrea dels visitants.

En la posterior jugada Iván Bueno ha vist la segona groga i els visitants han passat a jugar amb un home menys. Amb superioritat Enric Pallé ha fet el 9-0 després de pivotar en si mateix dins l'àrea i ha tornat la igualtat de jugadors al camp. Després del gol els florestans han seguit amb el partit controlat i no hi ha hagut gaires ocasions per als dos equips.

En els darrers minuts, Pau Ruiz ha fet el 10-0 després d'una assistència de Daniel Martí i Víctor Olivera l'11-1 amb un xut llunyà i creuat. Entremig Alex Muñoz ha fet el gol de l'honor per al FS Olesa i després a 1 minut pel final Marc Tribaldos ha fet l'11-2 definitiu des del doble penal.