L'Olimpyc Floresta FS remunta per seguir invicte en la 3a Nacional

Els florestans van sumar el seu primer triomf a domicili i segueixen en una dinàmica ascendent

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS va aconseguir una treballada victòria, i és que els blau-i-blancs van imposar-se 3 a 4 a la pista del CE Vacarisses, el dissabte 15 d'octubre. Amb això, i en una gran esplèndida 2a part, els florestans van remuntar el partit i encadenar així la 3a jornada sense conèixer la derrota.

L'Olimpyc Floresta FS va poder avançar-se en el marcador, gràcies a Marc Cerqueira. No obstant això, en un minut de desconnexió, els florestans van encaixar 2 dianes que van tirar per terra la bona feina realitzada en la primera part, per marxar al pas pels vestidors amb el 2 a 1.

En la represa, els visitants van sortir amb una actitud renovada i van igualar el partit, amb un gol de Pau Ruiz. A més, Adrià Santaolalla va materialitzar la remuntada, quan restaven encara 10 minuts de joc. L'Olimpyc Floresta FS s'estava trobant còmode, i fruit d'això va arribar el 2 a 4, obra de Marc Cerqueira. Els locals, no obstant això, no havien dit l'última, i amb un gol en el tram final, van posar en escac la victòria florestana.

Amb aquest triomf, els florestans sumen 7 punts de 9 possibles en l'inici de la competició i es mantenen en la part alta de la classificació. En la pròxima jornada, l'Olimpyc Floresta FS rebrà la visita del CE Mataró B, el dissabte 22 d'octubre.