L'Olimpyc Floresta FS segueix creient en tot, després de guanyar el Rubí CEFS

Els florestans s'han imposat amb claredat davant un rival directe en la classificació

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha donat amb la tecla, i és que l'equip segueix en un estat pletòric gràcies al triomf per 0 a 4 vers el Rubí CEFS, rival directe de la classificació, el dissabte 18 de març. Els florestans ja no s'amaguen i estan demostrant en els darrers mesos de la competició que són l'equip de moda, amb victòries amb solvència en partits complicadíssims.

Amb això, després dels minuts inicials amb la igualtat en el marcador, els blau-i-blancs han fet un pas endavant, i és que Marc Cerqueira ha posat el 0 a 1 en l'electrònic, marxant amb el mínim avantatge al descans. En la represa, l'Olimpyc Floresta FS ha seguit fidel al seu joc, i fruit d'això, ha arribat una nova diana de Cerqueia. Amb els rubinencs a la desesperada buscant la remuntada, Jan Galinsonga ha ampliat l'avantatge dels visitants, mentre que en el tram final, Pau Ruiz ha sentenciat el partit.

Amb aquest triomf, els florestans sumen el seu 6è triomf en els seus darrers 7 partits, després de l'última jornada imposar-se al líder de la classificació, el CFS Montsant. Situats en la 2a posició, en la pròxima jornada l'Olimpyc Floresta FS rebrà la visita del CFS Arenys de Munt, el dissabte 25 de març.