L'Olimpyc Floresta suma un empat a 3 davant un exigent CEFS Rubí i continua colíder

Els florestans empaten en un partit igualat i continuen segons classificats empatats a 22 punts amb el líder, el Pou Escorial, equip al qual visiten la propera jornada

L'Olimpyc Floresta FS empata aquest dissabte 16 de gener, a la tarda, 3 a 3 davant el CEFS Rubí i continua colíder del grup 3 de Tercera Divisió Nacional empatat a 22 punts amb el Pou Escorial, líder de la competició.

Tot i que els florestans s'han avançat ràpidament en l'inici de cada part, el partit ha tingut una part per a cada equip. En la primera els visitants han dominat més el joc, tot i acabar empat a 1, i a la segona part els blau-i-blancs han sortit més concentrats al partit i han pogut dominar-lo més, davant un Rubí que també ha buscat la victòria durant els 20 minuts de la segona meitat. Un derbi comarcal molt especial per a Bernat Batllori, Carles Jimenez i Sebas Ponce, exjugadors de l'Olimpyc Floresta FS i també per a l'entrenador del CEFS Rubí, Jordi Rozas, entrenador del conjunt florestà fa dues temporades.

El partit ha començat de cara per a l'Olimpyc Floresta FS. A l'inici el conjunt visitant ha fet una pressió alta que ha incomodat als florestans, però al minut 3 Enric Pallé ha pogut avançar als locals posant l'1-0 en el marcador. Després del gol l'Olimpyc Floresta FS ha cedit el terreny als visitants, però se sentien bé i no han cedit cap ocasió de perill.

Tot i això, amb el pas dels minuts els florestans es defensaven més a prop de la seva porteria i han patit una mica més. L'Olimpyc Floresta FS ho ha intentat al contraatac, però al minut 12, Redoan Drissi ha fet l'1-1 per al CEFS Rubí. Després del gol, el domini visitant ha continuat, però en els últims 5 minuts de la primera part ambdós conjunts han tingut ocasions per ampliar el marcador, encara no s'ha tornat a moure i s'ha arribat al descans amb empat.

A la segona part, els florestans s'han tornat a avançar ràpidament gràcies a un gol de Miquel Verdaguer, tot i que els rivals han reaccionat només 1 minut després gràcies a un gol de Dani Mota que ha fet l'empat a 2. El partit continuava equilibrat i el Rubí ha continuat pressionant tota la pista tal com ha fet a la primera part, però els florestans han sabut desfer-se'n millor i tenir més ocasions.

Els blau-i-blancs estaven buscant avançar-se en el marcador i en una de les ocasions dels locals Pau Ruiz ha fet el 3-2. Amb l'empat el partit seguia estant en un mocador i ha tingut moltes alternatives. Quan falten 5 minuts pel final, els dos equips han anat cercant la victòria posant l'atac de cinc contra quatre i al minut 37, un altre cop Redoan Drissi ha fet el 3-3 definitiu.

Amb aquesta victòria l'Olimpyc Floresta FS és segon empatat a punts amb el Pou Escorial amb 6 victòries, 4 empats i només 1 derrota en 11 partits disputats.

Precisament, la propera jornada els florestans visiten la pista dels sabadellencs, primers classificats, en un duel per la primera plaça del grup i per consolidar-se encara més entre les primeres places, que donen accés al grup pel play-off d'ascens. El Pou Escorial ha empatat a 4 en la seva visita a l'Olesa. El partit es jugarà el dissabte 23 de gener a les 18:20 hores.

Després del partit l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Nico Montoya, ha analitzat l'empat: "Ha estat un partit on els dos equips hem buscat la victòria i un partit molt igualat que s'ha decidit per encerts i errors claus. Un empat just amb què mantenim el gol average a favor respecte a ells i també amb el Santpedor i l'Arrahona que també és molt important de cara al tram final".

També ha parlat sobre les dinàmiques del partit: "En la majoria de partits ens sol passar que a la primera part ens dominen i a la segona normalment sortim més concentrats i així ha estat avui també, i crec que els segons 20 minuts han sigut nostres".

"La setmana que ve acabem el "tourmalet" davant el líder, estic molt confiat perquè veient competir a l'equip avui estic segur que lluitarem el partit. A més, l'objectiu que tenim ara és acabar la lliga entre els tres primers" ha conclòs Montoya.

Primera part equilibrada

El partit ha començat amb una pressió alta dels visitants, amb què ha aconseguit incomodar la sortida de pilota de l'Olimpyc Floresta FS. En els primers instants, el Rubí ha tingut lleugerament més la pressió de la pilota que no pas els florestans, que no acabaven de trobar els espais per sortir amb la pilota controlada. Tot i això, no hi ha hagut cap ocasió clara en els primers minuts.

Encara que, en el primer apropament dels florestans després d'una llarga possessió, Daniel Freixa ha pogut combinar amb Miquel Verdaguer per la banda dreta de l'atac i a l'altra banda Enric Pallé ha aprofitat l'assistència del capità i no ha perdonat per fer l'1-0 en la que era la primera ocasió per al conjunt local.

A partir del gol, l'Olimpyc Floresta FS ha pujat la línia de pressió i ha seguit buscant la porteria visitant, i s'ha mostrat més intens que no pas els primers minuts. Dos minuts després, Miquel Verdaguer ho ha intentat amb un xut potent, per la banda, dreta, però que no ha suposat perill per al CEFS Rubí.

El partit estava molt intens i qualsevol error, costava car. Els visitants seguien molt intensos en pressió després de pèrdua i una passada en horitzontal al mig del camp de Víctor Olivera, l'ha tallat Àlex Borrego i a punt ha estat de costar-li el gol als blau-i-blancs, però entre Nicasio Piazza i la defensa han evitat una clara ocasió de gol.

Amb el pas dels minuts, degut a l'avantatge l'Olimpyc Floresta FS ha cedit terreny, però se sentia còmode en defensa, tot i que sense crear ocasions en atac. Tot i això, els visitants cada vegada atacaven més a prop de la porteria florestana i això al final s'ha vist reflectit en el marcador.

En un servei de falta, Redoan Drissi ha xutat amb potència, el rebuig del porter li ha caigut al mateix jugador i aquest no ha perdonat amb la defensa vençuda per posar l'1-1.

Després del gol, la tendència ha sigut la mateixa i el domini dels visitants s'ha ampliat. Tot i això, al contratac l'Olimpyc Floresta FS també ha intentat fer mal, però amb dificultats de trobar ocasions clares de gol. Al minut 15, Pau Ruiz i Guillem Munte han tingut dues ocasions clares per avançar als locals, però el porter Pol Torres ha estat molt atent en ambdues accions.

Els últims cinc minuts de la primera part el partit ha embogit i una pèrdua de Pau Ruiz ha deixat Jordi Iborra sol de Piazza, però en el mà a mà el porter ha evitat el gol. Els últims minuts de la primera part han acabat amb el CEFS Rubí dominant la possessió de la pilota i tenint ocasions, però els florestans s'han defensat bé per mantenir l'1-1 i la igualtat en el marcador.

Segona part que ha confirmat la igualtat en un desenllaç emocionant

A la segona part, els visitants han sortit a mossegar tal com han fet a la primera, però aquesta vegada l'Olimpyc Floresta FS ha tingut més facilitats per sortir amb la pilota controlada.

Tot i això, en els dos primers minuts els visitants han tingut tres ocasions de la mà de Drissi i Àlex Borrego, molt actius durant tot el partit.

En mig d'aquest domini inicial del CEFS Rubí, Pol Pérez, porter dels florestans a la segona part, ha fet una passada llarga a Enric Pallé i aquest ha aguantat la pilota exercint de pivot, per donar la pilota a Miquel Verdaguer que arribava en segona línia, que no ha perdonat amb un xut ras i ha fet el 2-1. Els de Nico Montoya s'han tornat a avançar ràpidament tal com ha passat a la primera part, però en aquest cas els visitants han respost ràpid.

En un minut, Pol Pérez ha fet una gran aturada a Carles Jimenez, ex jugador del l'Olimpyc Floresta FS, que ha fet un xut creuat després d'una bona jugada dels visitants, i després, en un error defensiu en sortida de pilota Daniel Mota ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea i ha fet l'empat a 2 en el minut 3.

El partit ha estat molt actiu en els primers minuts, però després les defenses s'han imposat als atacs i els primers 7 minuts de la segona part quasi no han tingut ocasions. Ambdós equips estaven ben plantats defensivament i ho han intentat des de l'exterior.

Tot semblava igualat, però en el minut 8, una pressió asfixiant de Pau Ruiz i Víctor Olivera han provocat la pèrdua defensiva i el mateix Pau Ruiz amb un bon xut a l'escaire ha fet el 3-2.

El partit estava emocionant, i a la segona part l'Olimpyc Floresta FS ha tingut més control de pilota. Faltaven 12 minuts i la balança podia caure d'algun dels dos costats. En els minuts posteriors al gol, els locals han tingut ocasions suficients per ampliar el marcador, però no han acabat de materialitzar-les.

A partir del minut 13, el domini ha passat a ser del Rubí i a falta de 5:52 pel final els visitants han posat porter-jugador. Tot i que semblava que seria un atac i gol en els darrers minuts, ha estat tot el contraril. Els locals s'ha defensat bé i no han deixat gaires opcions a l'atac amb superioritat dels visitants. En una de les possessions, Pau Ruiz, gran destacat del partit ha marxat de 2 jugadors i a punt ha estat de fer el 4-2 definitiu.

A partir d'aquí ha arribat el recital de Pol Pérez, que amb 3 aturades consecutives clau ha mantingut l'avantatge. Però, tot i que sense porter-jugador, Redoan Drissi ha fet el 3-3 en una bona jugada individual quan faltaven 3 minuts pel final.

En els últims 3 minuts l'Olimpyc Floresta FS també ha optat pel 5 contra 4 però sense gaire èxit. En els instants finals els dos equips han tingut clares ocasions per endur-se la victòria, entre elles una de Víctor Olivera, molt ben protegit pels defenses rivals i que no ha pogut marcar sense porter. Al final, el partit ha acabat 3-3 amb un empat més que just per als dos equips.