Omar Ougzfi i Jaquelin Martín guanyen la 18a Sant Silvestre de Sant Cugat

Prop de 2000 atletes acomiaden l'any corrent la Sant Silvestre

Omar Ougzfi, en categoria absoluta masculina, i Jaquelin Martín, en categoria absoluta femenina, han estat els vencedors de la 18a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, que s'ha celebrat aquest dissabte, 31 de desembre a la tarda.

El marroquí, que ja va guanyar en les edicions de l'any 2013 i 2014, ha vençut amb un temps de 30 minuts i 6 segons. Amb el dorsal número 1 ha creuat la línia de meta per davant d'Otmane Betami (31:33) i Khalid Ougzfi (32:08).

L'atleta guanyador ha assegurat que "és una carrera molt especial per acabar l'any", i que "portava 7 mesos sense competir per una lesió greu des de el campionat d'Espanya". L'atleta ha afegit però que "ha sigut una carrera molt dura amb moltes pujades i baixades".

Jaquelin Martín s'ha proclamat campiona en la categoria femenina. Ha fet un temps de 35 minuts i 13 segons i ha creuat la línia de meta per davant de Bárbara Ramón (36:10) i Laura Bel (36:19).

Tant en la categoria masculina com en la femenina, els guanyadors, el marroquí Younes Knyga i l'anglesa Jenny Spink, han corregut, segons l'organització, fora de concurs, ja que no tenen ni llicència catalana ni espanyola. Segons l'organització, aquest fet els ha obligat a aplicar la normativa de la Federació Espanyola d'Atletisme, que diu que aquells atletes que no tinguin llicència espanyola no podran puntuar en cap cursa i, per tant, a no poder comptabilitzar la seva victòria a la cursa.

Prop de 2000 corredors completen la cursa de 10 quilòmetres

La sortida de la cursa s'ha donat davant del Teatre-Auditori FOTO: Ale Gómez

Prop d'uns 2000 atletes (1914) són els que han participat en aquesta 18a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'any 2015 hi van prendre part 1935 atletes.

La segona entrega de trofeus, el 13 de gener

És una tradició participar en la cursa disfressat FOTO: Ale Gómez

Posteriorment, el divendres 13 de gener, a la tarda, a l'ajuntament de Sant Cugat, es premiarà del 4t al 16è classificat, per categories, i també el primer i primera santcugatenca en creuar la línia de meta. Serà també llavors quan l'organització premiarà la millor disfressa individual i per equips.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem