Onada de robatoris als vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

En dos mesos s'han produït cinc robatoris. Xavier Tizón, regidor d'Esports, ha explicat al 'TOT Sant Cugat' que “no tindrem una solució definitiva a aquest afer”

En els últims mesos, els vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler estan sent víctima de diferents robatoris per uns individus que, segons Xavier Tizón, regidor d'Esports de Sant Cugat, els Mossos d'Esquadra no tenen localitzats.

L'últim s'ha produït aquest diumenge, 4 de novembre, durant la segona meitat del partit d'handbol de Lliga Catalana entre els equips del CH Sant Cugat i l'H. Sant Quirze. Els lladres han forçat una de les dues portes d'accés a un dels vestidors del Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, hi han entrat i s'han endut diferents objectes de valor, com diners en metàl·lic, targetes de crèdit i telèfons mòbils. En aquesta ocasió, els grans perjudicats han estat els jugadors de l'Handbol Sant Quirze, que han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

De moment, l'Ajuntament no té solucions
Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha reconegut al TOT Sant Cugat que “no és un dels primers casos amb què ens trobem en els nostres pavellons. Aquesta situació sempre la tenim a sobre la taula”. Tizón, però, ha assegurat que “no tindrem una solució definitiva a aquest afer” perquè “per moltes mesures de seguretat que hi posem, si els lladres volen entrar, ho faran”. Amb tot, Tizón ha assegurat que “des de l'Àrea d'Esports estem treballant per donar una solució a una temàtica que ja va sent bastant recorrent, una llosa bastant important”. Tizón proposa que a partir d'ara els equips es canviïn i es dutxin als vestidors, però que a l'hora dels entrenaments i partits, les bosses dels jugadors estiguin al costat de les banquetes. Segons Tizón, l'Ajuntament de Sant Cugat (propietari d'aquest equipament esportiu municipal) i Eurofitness Sant Cugat (l'empresa que gestiona i explota aquesta instal·lació esportiva municipal) penjaran cartells a les tres instal·lacions que anunciaran aquesta acció preventiva.

El CH Sant Cugat i el FS Sant Cugat, els més afectats
Els clubs esportius que més han patit aquesta desagradable situació han estat el Club Handbol Sant Cugat i el Futbol Sala Sant Cugat. Des del passat 14 de setembre, el CH Sant Cugat o els seu adversaris (juvenil Sant Joan Despí i sènior Sant Quirze) han patit quatre robatoris, mentre que el FS Sant Cugat també ha patit un robatori en un dels vestidors.

L'Ajuntament va convocar el 17 d'octubre una reunió amb els set clubs que utilitzen la ZEM Rambla del Celler, però no va donar cap solució a la problemàtica.

 
Comentaris

Destaquem