Oportunitat desaprofitada del Junior FC per retallar llocs amb la Final Four

Els blau-i-negres no han pogut passar de l'empat a casa davant el penúltim classificat

El masculí d'hoquei herba del Junior FC ha deixat escapar una oportunitat per acostar-se a la lluita per la Final Four, i és que els blau-i-negres han empatat 1 a 1 davant el penúltim classificat, el Sardinero HC, el diumenge 16 d'abril. Tot i tenir l'escalf de l'afició, els santcugatencs han vist com els rivals els empataven en el darrer quart, deixant escapar 3 punts d'or per fer una mossegada en la classificació.

Amb això, duel clau per al Junior FC per fer un pas endavant en la classificació de la Divisió d'Honor. L'alegria santcugatenca, així, s'ha desbocat amb l'1 a 0, fruit d'Arnau de Bruijn des del penal-córner, pocs minuts abans del pas pels vestidors. En la represa, els santcugatencs han sabut mantenir l'avantatge en el marcador, no obstant això, els visitants han empatat en el darrer parcial.

Amb aquest punt, el Junior FC aprofita l'ensopegada del Sanse Complutense per retallar 1 punt amb la Final Four, que ara mateix la té a 4 punts, però amb un sabor agredolç de saber que podria haver retallat més punts. En la pròxima jornada, els blau-i-negres visiten la complicada pista de l'RC Polo, el diumenge 23 d'abril.