Or d'Estela Peris (Unió Ciclista Sant Cugat) en el Campionat de Catalunya de duatló

La seva companya Rachael West va travessar la meta en la 3a posició, però no va poder rebre la medalla en no estar federada

La santcugatenca Estela Peris, corredora de la Unió Ciclista Sant Cugat, va guanyar el Campionat de Catalunya de duatló en la categoria veteranes 2, una competició que es va disputar a Montmeló, el diumenge 21 de gener. L'atleta ho va aconseguir amb un temps d'1:04:26, superant a Teresa Pons (Prat Triatló 1994), que va ser segona amb un temps d'1:04:45. En la tercera posició de la classificació va finalitzar la també atleta de la Unió Ciclista Sant Cugat Rachael West (1:10:30), però no va poder rebre la medalla en no estar federada.