Or i plata del Junior FC en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala

Els equips infantils del club blau-i-negre van assolir un or i una plata en la competició, certificant així el bitllet per al Campionat d'Espanya d'hoquei sala

La secció d'hoquei sala del Junior FC està d'enhorabona, i és que mentre que l'equip infantil femení va aconseguir vèncer el Campionat de Catalunya, l'equip infantil masculí va ser subcampió, en una competició les finals de les quals es van disputar en les instal·lacions del Club Egara, el dissabte 29 d'abril. Amb això, les blau-i-negres van guanyar en la final a l'Atlètic Terrassa HC per 3 a 4, mentre que els nois van perdre en el shoot-outs (4 a 3) contra el Club Egara, després del 5 a 5 del temps reglamentari.

Anteriorment, l'equip femení havia guanyat en les semifinals al FC Barcelona per 4 a 0, mentre que era líder de la fase de grups, vencent tots els seus partits (1 a 14 vers el CD Terrassa Hockey, 6 a 0 contra el Castelldefels HC i 3 a 5 amb el Club Egara).

Pel que fa a l'equip masculí, els blau-i-negres van derrotar en les semifinals al Vallès Esportiu per 1 a 7, mentre que en la fase de grups accedien com a segons, amb els triomfs per 8 a 2 contra el CD Terrassa Hockey, 3 a 6 vers l'Atlètic Terrassa HC i 1 a 3 amb l'Iluro HC i la desfeta per 5 a 10 contra el Club Egara.

Amb això, tant amb el campionat del femení com amb el subcampionat del masculí, ambdós conjunts blau-i-negres aconsegueixen una plaça per al Campionat d'Espanya d'hoquei sala.