Oswaldo Romero, més de vint anys treballant per l'atletisme local

Des de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i el Club Muntanyenc Sant Cugat, el santcugatenc, de 65 anys, treballa intensament per i per a l'atletisme de base

Molts dels atletes escolars que s'inicien en aquest esport passen per les mans de l'Oswaldo, una persona respectada i admirada per l'esport de Sant Cugat. Fa més de vint anys que treballa de professor d'educació física a l'escola Joan Maragall i, des de llavors, que treballa per l'atletisme local, per i per a la base, tant a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) com al Club Muntanyenc Sant Cugat. Oswaldo Romero Imbernon és el responsable de l'atletisme a l'OMET i el delegat de la secció d'atletisme del CM Sant Cugat (també n'ha estat directiu).

Treballa intensament per a les dues entitats i ha tret esportistes de primera línia com la Jaël Bestué, que aquesta temporada 2016-2017 ha marxat del CM Sant Cugat al FC Barcelona. "Jo he creat il·lusió per a l'atletisme santcugatenc i els entrenadors del Club Muntanyenc els fan volar", explica Romero, que també assegura que Manel González, director tècnic esportiu del CM Sant Cugat, "és el gran arquitecte que va aconseguir el canvi en l'atletisme local. El Jaume Pujol també ha estat molt important en aquest canvi".

Jugando al Atletismo

El programa Jugando al Atletismo, de la Federació Espanyola d'Atletisme, el va portar fa molts anys a Sant Cugat, ciutat que en els últims anys ha acollit la Final Comarcal i el Campionat de Catalunya. "Sempre hem anat a la Final Nacional amb una escola de Sant Cugat i, fins i tot, hem aconseguit diversos podis", assegura.

El santcugatenc, de pares catalans, va néixer fa 65 anys a Maracaibo (Veneçuela), tot i que als 14 anys va aterrar a Barcelona i el 1991 a Sant Cugat. Té previst jubilar-se a finals del curs 2018-2019. "Quan em jubili segur que seguiré col·laborant amb el Club Muntanyenc. Faré més esport i començaré a viure una mica més". Romero explica que "aviat començaré a deixar càrrecs perquè entri gent més jove".

L'Oswaldo també va ser esportista i els esports que va practicar van ser l'atletisme, l'handbol, la natació i l'hoquei sobre herba. Les seves aficions són l'esport, la informàtica i la història. "M'estimo molt Sant Cugat", assegura. "M'agrada molt col·laborar i dono les gràcies a tothom que treballa per l'esport santcugatenc", diu.

 
Comentaris

Destaquem