Pablo Aguarón i David Martínez, convocats per jugar la Copa Llatina

Els jugadors santcugatencs d'hoquei sobre patins del CP Vilafranca i FC Barcelona B jugaran amb la selecció espanyola aquesta competició de categoria sub-23, del 17 al 19 d'abril, a Portugal

Els jugadors santcugatencs d'hoquei sobre patins, Pablo Aguarón i David Martínez, han estat convocats per jugar, amb la selecció espanyola, la Copa Llatina, competició de categoria sub-23 i de caràcter bianual que es juga els anys que hi ha Campionat d'Europa i durant la Semana Santa.

El seleccionador espanyol, el català Quim Paüls, també assessor tècnic esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha convocat, entre deu jugadors, Pablo Aguarón, jugador del CP Vilafranca d'OK Lliga, i David Martínez, del segon equip del FC Barcelona, que milita a la Primera Divisió Estatal.

Paüls ha configurat, així, la seva primera llista oficial de convocats després que Carlos Feriche deixés el càrrec de seleccionador estatal.

La Copa LLatina 2014 se celebrarà del 17 al 19 d'abril, a Viana do Castelo (Portugal), i se la disputaran quatre seleccions, les de França, Portugal, Itàlia i Espanya. La competició té un format de lligueta de tots contra tots a un sol partt. El calendari de competició és el següent:

Dijous, 17 de abril

-21 hores. Espanya-França

-22.30 hores. Portugal-Itàlia


Divendres, 18 d'abril

-21 hores. Itàlia-Espanya

-22.30 hores. França-Portugal


Dissabte, 19 de abril

-21 hores. França-Itàlia

-22 hores. Espanya-Portugal

 
Comentaris

Destaquem