Pablo Aguarón i Pol Galbas, campions del món sub-20 d'hoquei patins

Els santcugatencs van defensar la selecció espanyola. Aguarón (CP Vilafranca), autor de 8 gols al mundial, ja ha aconseguit cinc medalles en competicions internacionals, mentre que Galbas (júnior i segon equip FC Barcelona) ho ha fet en dues ocasions

Els jugadors santcugatencs d'hoquei patins, Pablo Aguarón i Pol Galbas, s'han proclamat campions del món sub-20 amb la selecció espanyola. En la final, Espanya va doblegar Portugal, la selecció amfitriona, per 7 gols a 2. Dos d'aquests set gols els va anotar Aguarón, autor de 8 gols al mundial. Abans de jugar la final, el conjunt espanyol va superar Colòmbia (8-3), Suïssa (3-0), França (6-1) i Itàlia (5-2) en semifinals. Aguarón va fer un hat trick davant França i Itàlia.

Pablo Aguarón, de 18 anys, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que haver aconseguit aquest mundial és “un luxe”. El jugador, que per segona temporada consecutiva jugarà al CP Vilafranca (equip que milita a l'OK Lliga), també va guanyar l'any 2009 el mundial sub-20, a banda d'haver aconseguit fins ara una medalla d'or en l'europeu sub-17 (al 2007) i dos bronzes en l'europeu sub-20 (al 2010) i sub-17 (al 2008).

Per la seva banda, Pol Galbas, que complirà la segona temporada defensant l'equip júnior i el segon conjunt del FC Barcelona, ha assenyalat que “el millor lloc on podiem guanyar el mundial era a Portugal”. El jugador, de 18 anys, ja es va adjudicar al 2009 el subcampionat d'Europa sub-17. Galbas no ha jugat mai al Patí Hoquei Club Sant Cugat i s'ha format en les categories inferiors del Col·legi Jesús Maria i Josep, el CE Cornellà i el FC Barcelona.

El Campionat del Món sub-20 d'hoquei patins s'ha jugat de l'11 al 17 de setembre a la ciutat portuguesa de Barcelos.

 
Comentaris

Destaquem