Pablo Ortiz, Josep Serres i Albert Grima, tercers en l'europeu sub-18 de rugbi

Els tres són jugadors de l'equip sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat i han debutat com a jugadors de la selecció espanyola

Tres jugadors de l'equip sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat s'han penjat la medalla de bronze, amb la selecció espanyola, en el Campionat d'Europa Sub-18, que s'ha jugat a Poznan (Polònia), del 25 al 31 de març. Són Pablo Ortiz (ala), Josep Serres (ala) i Albert Grima (3a línia), que han debutat com a jugadors del combinat estatal. Ortiz i Serres viuen a Sant Cugat, i Albert Grima, a Barcelona.

En el partit pel tercer i quart lloc, Espanya ha superat Portugal, per 17 punts a 0, on Pablo Ortiz ha fet 2 assaigs (també n'ha fet 1 en semifinals). En semifinals, la selecció espanyola no ha pogut superar França, campió de les últimes tres edicions anteriors, amb qui ha perdut per 38 a 7. Espanya ha doblegat Bèlgica en els quarts de final, per un contundent 42 a 3. Amb aquesta tercera posició, el combinat estatal ha superat la cinquena posició del 2017. La classificació final d'aquest europeu, amb 8 seleccions, ha estat la següent: Geòrgia, França, Espanya, Portugal, Rússia, Romania, Bèlgica i Holanda.

Pablo Ortiz: "Ha estat una gran experiència"

Albert Grima, en un partit de l'europeu sub-18. FOTO: Raquel Garcia

Pablo Ortiz ha destacat que "ha estat una gran experiència, sobretot la primera part del partit amb França, que els vam jugar de tu a tu. Guanyar-los és molt difícil". A banda d'aquest èxit esportiu, Pablo Ortiz ha guanyat 5 Campionats d'Espanya: 3 de clubs, amb el CR Sant Cugat, en les categories sub-14, sub-16 i sub-18, i dos amb les seleccions catalanes sub-16 i sub-18.

En aquest europeu també hi han participat dos exjugadors del CR Sant Cugat, Joel Merkler i Eric Guitart, ara a les files de l'Stade Toulousain. Guitart s'ha format a les categories inferiors del CR Sant Cugat, mentre que Merkler hi va jugar dues o tres temporades.

Daniel Barranco i Jorge Ortiz, a l'europeu sub-20

Els jugadors sèniors del Club de Rugby Sant Cugat Daniel Barranco i Jorge Ortiz han estat convocats amb la selecció espanyola per disputar el Campionat d'Europa Sub-20, que es jugarà a Coïmbra (Portugal), del 7 al 15 d'abril.

 
Comentaris

Destaquem