Pàdel Mira-sol, el nou club que pretén promoure l'esport i la vida social al barri

La nova entitat, que se situa a les antigues pistes de futbol sala de Mira-sol, obrirà les seves portes el pròxim abril

Promoure l'esport al barri i l'intercanvi entre els veïns. Aquest és el principal objectiu amb què el nou club Pàdel Mira-sol obrirà les seves portes el pròxim abril. 

Després de diversos anys en una situació, pràcticament, d'abandonament, Álvaro Baigún, membre de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mira-sol, va presentar un projecte per tornar a donar vida al que anys enrere havia estat el punt de trobada dels mira-solencs, el Club Esportiu Cultural de Mira-sol, situat entre els carrers de Pontevedra i de Sevilla.  

El poc rendiment que es treia a les pistes, l'estat de les instal·lacions i el baix nombre de membres de l'associació de veïns, van portar Baigún a pensar en un projecte en què l'esport fos l'eix vehicular d'una renovada associació que es presenta com una entitat "inclusiva i pensada per a tota la família".

Quatre pistes de pàdel i un club cultural

El nou projecte ha preservat l'estètica de l'antiga instal·lació FOTO: Lali Puig

La instal·lació constarà de quatre pistes de pàdel, on tant membres de l'entitat com persones que no siguin sòcies podran fer-ne ús. A més, l'entitat crearà una escola de pàdel a les tardes.

A la zona del club social es promouran diverses activitats: escacs, petanca, zona d'Scalextric per als joves del barri, zona d'exposicions o fins i tot classes de swing, de ioga o de Pilates. 

"El que volem és que l'associació torni a tenir vida. Que la gent vingui a gaudir de l'esport o a passar una bona estona amb els veïns del barri. Aquest és un espai molt privilegiat i l'hem de potenciar", explica Baigún. "No serem una entitat tancada, qualsevol persona que tingui una idea per promoure l'esport o l'intercanvi cultural, serà benvinguda", afegeix. 

La casa del club també comptarà amb un bar-restaurant que oferirà cuina d'autor i els vermuts dels caps de setmana. "Estem mirant de poder oferir concerts, música en viu. Això sí, música en acústic per respectar el descans dels veïns i que sigui un acompanyament agradable, però ja veurem" comenta el director del projecte. 

El club, que serà una realitat el pròxim mes d'abril, estarà obert des de les 9 del matí fins a les 11 de la nit. 

 
Comentaris

Destaquem