Part de la junta de la UESC critica la manca de comunicació del club

Des de fa 10 dies l'entitat sap que les eleccions seran el 29 de maig i encara no ho ha fet públic

Cinc membres de la junta de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'han mostrat molt crítics, aquest divendres, 24 de març, a través de les xarxes socials, amb la comunicació de l'entitat. 

En un tuit publicat en el compte del directiu Joan Carles Sada, els membres han volgut fer públic als socis del club que les eleccions a la presidència de l'entitat tindran lloc el 29 de maig. 

Una data que, després de 10 dies que es conegués, encara no s'ha fet pública a través dels canals de comunicació del club. Precisament això és el que critica la majoria de membres de la junta. Tal com detalla Sada, en nom d'aquests cinc membres, "hem esperat dues setmanes. Nosaltres volem que la informació i comunicació del club sigui més fluiïda. Considerem que aquesta informació ha d'estar al carrer".

El fet és que a hores d'ara la junta de l'entitat coneix el calendari de les eleccions. És a dir, des de les dates per presentar les candidatures fins al dia de la tria de president o presidenta que serà el 29 de maig. 

En aquest cas, els membres de la junta que s'han mostrat crítics amb aquesta situació, que és la majoria, ja que la junta de la UESC està formada per 7 persones de la secció de bàsquet i 2 de la secció de tennis taula, consideren que no fer pública aquesta data pot "minvar la possibilitat que pares del club amb noves idees es presentin a aquestes eleccions". 

D'altra banda, tal com ha destacat Sada, això es podria deure al fet que "fa molts anys que no hi ha eleccions i ara sabem que hi ha més d'una candidatura. De fet, com més candidatures millor, perquè això voldria dir que hi ha molts pares implicats amb l'entitat". 

Els membres de la junta que han mostrat el seu rebuig a aquest silenci per part de l'entitat són Núria Pérez, Jordi Puiggené, Elies Villalonga, Pilar Bladé i Joan Carles Sada.

Per la seva banda, Sergi Alemany, cap de comunicació del club ha explicat al TOT que "és molt fàcil criticar quan estàs fora del que és el circuit de treball per comunicar als socis i explicar el procés participatiu a les eleccions i desconèixer que la logística encara no està preparada per fer l'enviament del comunicat. Des de l'àrea de comunicació i la d'organització estem molt tranquils".

D'altra banda, Alemany ha afegit que, en un principi, s'havia acordat fer pública la data de les eleccions el 5 d'abril, que és el dia que s'inagurua l'exposició dels 30 anys de la UESC. Tot i això, finalment es va acordar enviar un comunicat abans als socis de l'entitat. Un comunicat que l'entitat té previst enviar en les pròximes hores. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem