El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení torna a guanyar i es distancia de la zona de descens

El conjunt vermell-i-negre guanya 4-2 al Vila-Sana i completa un gran partit contra un equip de la part alta de la taula que li serveix per distanciar-se 3 punts la zona de descens de la competició

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat aquest dissabte 26 de gener al Vila-Sana per 4 a 2 en un partit important per a tornar a guanyar, ja que feia 3 jornades que no ho feien, i també per agafar distància respecte al descens. Les santcugatenques han completat una gran primera part i han sapigut, a la segona, defensar el resultat per poder endur-se una bona victòria.

Superioritat del Sant Cugat en la primera part

Des del principi, les vermell-i-negres han sortit a pressionar i a tenir el protagonisme en la pista. Tot i això, el conjunt visitant ha volgut també tenir la pilota per poder tenir ocasions, encara que, qui ha tingut les ocasions clares ha estat el Sant Cugat, la primera per mitjà de Carol Herrera.

4 gols en 5 minuts

Passats els 15 minuts de partit, han arribat els gols, en un interval de 5 minuts hi han hagut 4 gols. El Vila-Sana s’ha defensat fins que en el minut 16 de la primera part, Andrea Massons amb un bon xut per l’escaire ha fet el primer del partit. A partir d’aquí, el Sant Cugat ha tingut més ocasions i només 3 minuts després Aida Antón ha pogut fer el segon. Però no li ha durat gaire l’avantatge al Sant Cugat perquè no ha passat ni 1 minut, quan les lleidatanes han fet el 2-1. En mig de la bogeria, 30 segons després, en la jugada següent Maria Pujades ha fet el 3-1 per al Sant Cugat.

Després d’aquests 5 minuts intensos el partit s’ha calmat i s’ha arribat al descans amb 3-1.

Igualtat i emoció fins al final

A la represa, el partit s’ha igualat i en el minut 7, l’àrbitre ha decretat penal per al Vila-Sana que la portera Cristina Elie, que ha fet un recital d’aturades a la segona part, ha aturat el penal per mantenir el 3-1. A partir d’aquest penal, el Vila-Sana ha pres el control del partit i ha tingut ocasions per retallar la distància en el marcador, tot i això la defensa i la portera del Sant Cugat ho han evitat.

A falta de 12 minuts pel final, el Vila-Sana ha fet el 3-2 i ha posat emoció al partit per al tram final. Els dos equips han tingut ocasions per, per al Sant Cugat ampliar el marcador i per a les visitants igualar-lo. Txell Gimeno, ha enviat dues pilotes al pal.

En els intants finals del partit Maria Rosa Tamburini ha tingut el 4-2 de penal, però la portera visitant l’ha aturat. Encara que, 2 minuts després el Sant Cugat ha tornat a gaudir d’una gran oportunitat, una falta directa i, en aquest cas, Aida Antón, no ha perdonat per posar el 4-2 que semblava el de la tranquil·litat.

En la jugada següent, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Vila-Sana però Cristina Elie, l’ha aturat.

En els 3 minuts finals, els dos equips han tingut ocasions però el marcador ja no s’ha mogut i el Sant Cugat ha tornat a guanyar, amb una victòria necessària.

Després del partit, l’entrenador del Sant Cugat, Beto Borregán ha valorat la victòria: “El que més hem millorat és que, al principi quan ens marcaven un gol l’equip es desanimava, i això en els últims partits no ha estat així. L’equip ha seguit lluitant per guanyar un partit molt difícil”.

I sobre la situació de l’equip ha dit que “ha estat una victòria per tornar a la dinàmica de què s’ho creguin. Vem passar un mal moment en la derrota contra el Vilanova a casa, que no se la esperava ningú d’elles, i a Manlleu vem arribar amb la dinàmica negativa, per això, l’aturada de nadal va anar bé per recuperar forçes. Contra el Voltregà van competir molt bé, i avui també ho han fet”.

Propera jornada

El pròxim partit del Sant Cugat serà una complicada visita al Telecable Gijón HC, 5è classificat amb 8 victòries en 13 partits. Per la seva banda el Vila-Sana rep el CP Vilanova, 11è classificat.

Partit de lliga de futbol femení: Sant Cugat FC-La Roca Penya Blanc i Blava CF. FOTO: Arxiu.