Pau Gilabert, amb 5 gols, peça clau en la primera victòria del PHC Sant Cugat

Els santcugatencs han guanyat 9 a 3 al SHUM Frit Ravich i sumant la primera victòria com a locals, mantenint-se així invictes a la competició

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat, el dissabte 31 d'octubre, la primera victòria de la temporada, després d'imposar-se 9 a 3 al SHUM Frit Ravich. Amb això, els santcugatencs sumen els primers 3 punts de la temporada en el seu debut com a locals a l'OK Lliga Plata Nord.

Durant l'enfrontament, els vermell-i-negres han jugat una primera part excelsa, en la qual han disposat de nombroses ocasions i en la que han aconseguit marxar al pas pels vestidors amb un avantatge de 3 a 0 gràcies a les dianes de David Yepes, Pau Gilabert i Carles Domènech.

En la reapresa, els santcugatencs han seguit ampliant distàncies, amb una diana de Joan Farnés, no obstant això, els maçanetencs han aconseguit reduir distàncies amb 2 gols en només 1 minut. Tot i això, el PHC Sant Cugat s'ha refet i, gràcies a un excels Pau Gilabert que ha anotat 4 gols en la 2a part, s'ha adjudicat el triomf per 9 a 3.

Per a Joan Carles Vadillo, tècnic del conjunt santcugatenc: "Ha estat una victòria més difícil del que reflecteix el marcador. Cert que hem aconseguit obrir el marcador al final, no obstant això, ho hem hagut de treballar bé".

A més, Vadillo considera que la remuntada dels visitants, que s'han posat 4 a 2, "és una situació diferent que el partit que vam viure a Tordera. L'equip ha realitzat un gran esforç en la primera part i durant la segona, hi ha hagut un moment que ho hem patit i ells ho han aprofitat".

Amb tot, el PHC Sant Cugat es col·loca amb 4 punts en l'OK Lliga Plata Nord, amb un balanç d'1 victòria i 1 empat, i buscarà sumar la 2a victòria consecutiva, el diumenge 8 de novembre, davant del Manlleu Embotits Solà.

Primera part de molta intensitat

En la primera part, el PHC Sant Cugat ha sortit amb molta intensitat al terreny de joc i fruit d'això, ha arribat la primera del partit, en un xut de Pau Gilabert en el primer minut, després d'una pèrdua del SHUM Frit Ravich, que el porter ha tret netament.

Els santcugatencs han continuat cercant la porteria rival i entre Gilabert i Joan Farnés, en una doble ocasió, han estat a punt d'avançar als locals. Tanmateix, el porter maçanetenc s'ha mostrat molt atent en totes les jugades. A més, David Yepes, en 2 ocasions, i Pau Gilabert, amb un xut al pòster, han continuat assetjant la porteria del SHUM Frit Ravich.

En aquests primers minuts, la pressió dels vermell-i-negres ha sigut aclaparadora i, sobretot Gilabert i Farnés, han disposat de grans ocasions per obrir l'electrònic. Per la seva banda, els visitants els ha costat molt apropar-se a la porteria defensada per David Toda.

Amb això, ha arribat el primer gol de la tarda, en una jugada individual de Pau Gilabert, que després d'aixecar-se l'esfèric, ha empès dins de la porteria rival en el minut 10 de partit. El gol ha fet créixer als locals i, en una triple ocasió, a punt d'anotar han estat Gilabert, Farnés i Carles Domènech, tanmateix, el porter rival ha defensat molt bé la seva porteria.

Amb el pas del temps, els locals han desplegat amb comoditat el seu joc, amb un Joan Farnés molt incisiu de cara a porteria i un Pol Claramunt exercint una gran tasca defensiva, que permetia robar pilotes i armar jugades ràpides dels locals. Així doncs, en una d'aquestes recuperacions, David Yepes ha penetrat per la seva banda dreta i ha aconseguit enviar la pilota dins la xarxa rival.

Només 30 segons més tard, en una jugada individual de Yepes que ha rebutjat el lateral de la porteria, Doménech ha agafat l'esfèric i ha acompanyat la pilota dins de la porteria, en una jugada impossible pel porter. Pel que fa als visitants, poc perill en aquesta primera part, excepte d'un penal, que ha defensat sublim Toda en 3 ocasions diferents, i una falta directa, que el rival ha enviat per sobre de la porteria.

4 gols de Gilabert en la reapresa

En la reapresa, els santcugatencs han abaixat una mica la intensitat vista en la primera part i, gràcies a això, els maçanetencs han pogut combinar i crear més perill, tot i no disposar de cap jugada clara. No obstant això, en una recuperació de Yepes per la seva banda esquerra, el santcugatenc ha obert a Domènech, que el seu xut ha estat aturat per l'arquer rival, i en el refús, Farnés ha anotat el 4 a 0.

Amb l'avantatge, el PHC Sant Cugat estava mostrant confiança amb el seu joc i, en una recuperació dels santcugatencs, el SHUM Frit Ravich ha comès la 10a falta del partit, no obstant això, el porter visitant ha aguantat molt bé la jugada de Pau Gilabert.

Quan més còmode estaven els vermell-i-negres, els maçanetencs han avisat amb un llançament al pòster i, en la següent que han disposat, han anotat el 4 a 1 amb un xut potent, en una bona jugada individual. A més, en una pèrdua de Domènech, els visitants han traçat un bon contraatac, que tot i la bona aturada de Toda, el davanter rival ha empès la pilota dins la porteria santcugatenca.

Tot i que els maçanetencs s'han acostat en el marcador, ràpidament els santcugatencs han tornat a posar sorra de per mig, després que Yepes hagi recuperat l'esfèric i hagi habilitat a Pau Gilabert, qui ha aconseguit enganyar perfectament al porter per marcar el 5 a 2. A més, en una jugada ràpida, a punt ha estat Pol Claramunt d'anotar el 6 a 2, però el seu llançament ha estat refusat pel pòster.

D'altra banda, en una jugada aïllada, unes protestes airoses de David Yepes han provocat que els santcugatencs juguessin amb un jugador menys, per una targeta blava, tot i això, l'equip local ha defensat molt bé els 2 minuts amb 3 jugadors.

A més, quan els locals han recuperat el quart jugador, una bona triangulació entre Carles Domènech, Pol Claramunt i Joan Farnés ha suposat, en una hàbil jugada, el 6 a 2 a favor dels vermell-i-negres.

Amb tot, en els darrers 5 minuts, Pau Gilabert ha mostrat la seva ambició de cara a la porteria rival, i amb 3 jugades de gran velocitat, el santcugatenc ha aconseguit anotar 2 dianes consecutives, amb xuts potents i enganyant al porter maçanetenc. Per la seva banda, els visitants han anotat un tercer gol, en una pèrdua de Domènech, però Gilabert, en una mostra de poder ofensiu, ha marcat el 9 a 3 definitiu que dona als santcugatencs la primera victòria de la temporada.