Paula Eyheraguibel dirigirà la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix

La jugadora professional de pàdel, 8 vegades campiona del món, ocupa en aquests moments la 7a posició del circuit World Padel Tour

Paula Eyheraguibel, 8 vegades campiona del món de pàdel i amb un currículum molt extens, és la nova directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, càrrec que combinarà amb la dinamització esportiva de l'entitat. A més, Eyheraguibel reforçarà el primer equip de l'entitat i impartirà classes d'alta competició.

La jugadora professional de pàdel, de nacionalitat argentina i de 41 anys, ocupa en aquests moments la 7a posició del circuit professional World Padel Tour, amb la seva parella Gemma Triay. Aquest últim cap de setmana s'ha adjudicat la final del Màster Absolut Català celebrat a Tarragona.

En els últims anys, Eyheraguibel, compagina el joc amb funcions d'entrenadora i tècnica. Ho ha fet diversos anys a Benicàssim (València) i al 2014 ho va fer al Club de Tennis Masnou.

Eyheraguibel: "És un dels clubs més importants d'Espanya"
Paula Eyheraguibel, que fa un any que va arribar a Catalunya, ha assegurat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que el del CE Valldoreix "és un projecte molt interessant i que em genera molta il·lusió. El CE Valldoreix és un dels clubs més importants d'Espanya". La jugadora, a més, ha mostrat paraules d'agraïment per l'acollida que li ha dispensat l'entitat local: "Estic molt agraïda al club, m'han rebut molt bé, amb molt de carinyo. Em sento estimada".

En un comunicat de premsa, el Club Esportiu Valldoreix ha explicat que, amb el fitxatge de Paula Eyheraguibel, l'entitat "vol potenciar, encara més, la secció de pàdel del club. Estem convençuts que la seva incorporació servirà per reforçar l'estructura ja existent, aportant la seva nova visió professional en benefici no només de la secció de pàdel sinó també de les altres estructures del club".

Presentació oficial de Paula Eyheraguibel
El CE Valldoreix presentarà Paula Eyheraguibel el dissabte 7 de febrer, a les instal·lacions del club i amb la presència de diferents autoritats. A les 11 hores, l'argentina oferirà un clínic als alumnes de l'escola del club, i a les 12 hores tindrà lloc la presentació oficial en roda de premsa, al local social. Finalment, a les 12.45 hores hi haurà  un clínic obert a tots els socis del club.

 
Comentaris

Destaquem