Paula Eyheraguibel: "Estic agraïda de poder treballar a un gran club"

La jugadora professional de pàdel ha estat presentada com a nova directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix ha presentat aquest dissabte, 7 de febrer, la seva nova directora tècnica esportiva de la secció de pàdel, Paula Eyheraguibel. Vuit vegades campiona del món de pàdel i amb un currículum molt extens, Eyheraguibel combinarà aquest càrrec amb la dinamització esportiva de l'entitat. A més, reforçarà el primer equip de l'entitat i impartirà classes d'alta competició.

La jugadora professional de pàdel, de nacionalitat argentina i de 41 anys, ha assegurat que ha estat una sorpresa la rebuda i ha agraït al club la confiança. "Fa 25 anys que estic al món del pàdel, i un sempre té il·lusió per treballar a un club gran. Estic agraïda de poder treballar a un club gran com és aquest, té grans professionals". Eyheraguibel ha afegit també que "des del minut 1 m'he sentit estimada i valorada. Ara només em queda contribuir a què el club continuï creixent".

Paula Eyheraguibel ocupa en aquests moments la 7a posició del circuit professional World Padel Tour, amb la seva parella Gemma Triay. En els últims anys, compagina el joc amb funcions d'entrenadora i tècnica. Ho ha fet diversos anys a Benicàssim (València) i el 2014 ho va fer al Club de Tennis Masnou.

Un fitxatge de luxe pel club
Amb aquesta incorporació, el Club Esportiu Valldoreix vol potenciar, encara més, la secció de pàdel del club. Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa que gestiona l'àrea esportiva de l'entitat, ha explicat que "el primer objectiu sempre és que els alumnes aprenguin el pàdel i s'ho passin bé. El segon, que qui vulgui competir pugui fer-ho. Penso que tenim un equip de tècnics molt bo, si no el millor, dels millors".

Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, només ha tingut paraules d'elogi. Ha destacat tres virtuts de la jugadora i tècnica argentina: "La Paula té il·lusió, ambició i hi posa molt esforç".


Paula Eyheraguibel ha lliurat a l'alcaldessa una samarreta. FOTO: Lali Puig

El club, un referent del pàdel i el tennis
L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la seva figura "aportarà experiència, ambició i formació de base". Al mateix temps, ha assegurat que "a Sant Cugat tenim tots els esports i som bons en tots. Això és perquè tenim bones escoles de formació i tenim el talent". Finalment, l'alcaldessa ha felicitat al club per l'aposta: "Us felicito per voler continuar posant al club com un referent del pàdel i el tennis".

La presentació oficial de Paula Eyheraguibel s'ha completat amb la direcció de dos clínics; un dirigit als alumnes de l'escola del club amb tot l'equip tècnic i l'altre obert i dirigit a tots els socis.

 
Comentaris

Destaquem