Paula Garcia i Mireia Orozco participen en l'all-star de la Liga Iberdrola

Les dos jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat participen en el partit de les estrelles de la Superlliga Femenina de voleibol

Entre els dies 27 i 30 de desembre s'esta celebrant a les regions de Valladolid i Guadalajara el Copa d'Espanya de voleibol masculí i femení en categories aleví, infantil, cadet i juvenil en uns dies en que es reuneixen i competeixen les promeses del voleibol estatal.

En motiu de la festa esportiva, també se celebra com cada any l'all-star masculí i femení de voleibol que ajunta als millors jugadors i jugadores de la Superlliga Masculina i la Superlliga Femenina per a disputar un partit entre ells. 

 

En l'all-star femení, Paula Garcia i Mireia Orozco, jugadores del DSV CV Sant Cugat han participat en el partit que ha enfrontat a les millors jugadores de la màxima divisió de volebol a nivell estatal. Les dues jugadores han jugat al mateix equip.

El partit, s'ha disputat aquest diumenge 29 de desembre, a la tarda, al pavelló Multiusos de Guadalajara 3250 espectadors i les dues jugadores representants del club santcugatenc han jugat en l'equip que ha guanyat per 2 sets a 1 (25-15/21-25/25-19). 

Quatre dies intensos de voleibol, que tanquen el cap de setmana amb l'all-star femení i en què el dilluns 30 de desembre es jugaran les finals de la Copa d'Espanya amb la prescència d'un dels infantils femení del Sant Cugat que jugarà la final davant el CV Vall d'Hebron.

 
Comentaris

Destaquem