Paula Ramírez s'apunta als Jocs Olímpics de Tòquio

La santcugatenca, de l'equip espanyol de natació artística, participarà en les seves primeres Olimpíades

La nadadora artística Paula Ramírez ha assolit el bitllet per participar en els Jocs Olímpics de Tòquio, que es disputaran entre el 23 de juliol i el 8 d'agost, després d'aconseguir amb el combinat espanyol la 2a posició en el Preolímpic de Barcelona, el divendres 11 de juny. Així doncs, Espanya va aconseguir una de les 3 places que estava en joc.

En la rutina tècnica, l'equip espanyol va assolir 90,5506 punts, veient-se superades només per 24 centèsimes d'Itàlia. No obstant això, tot i que en la rutina lliure assolia 92,3000 punts, les italianes tornaven a ser millors, amb 1,17 punts més. Així doncs, mentre que Itàlia encapçalava la classificació (184,0249) i Espanya era segona (182,8506), Grècia s'adjudicava la 3a plaça en joc del Preolímpic (175,9900).

El santcugatenc Paula Ramírez Ibáñez, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

El santcugatenc Paula Ramírez Ibáñez, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet


Paula Ramírez es mostra molt contenta amb la fita assolida: "Hem competit molt bé i estem molt contentes. Hem assolit el nostre objectiu i hem rebut comentaris molt positius. Tot i això, volem millorar de cara als Jocs Olímpics".

Amb tot, la santcugatenca debutarà per primera vegada en uns Jocs Olímpics: "Encara no soc conscient de què hem aconseguit. Tot i això, estic molt contenta, perquè hem gaudit el camí i encara queda el millor. Arribem amb moltes ganes de superar a Itàlia en les Olimpíades".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem