Paula Ramírez és història: campiona del món per equips en natació artística

La santcugatenca Paula Ramírez aconsegueix la primera medalla d'or en la història de la selecció espanyola en la rutina tècnica

La santcugatenca Paula Ramírez és campiona del món per equips en natació artística. Aquest dimarts 18 de juliol, la nadadora de Sant Cugat ha fet història amb el conjunt espanyol, aconseguint per primera vegada l'or en la rutina tècnica. L'equip internacional ha estat el penúltim a saltar a la piscina i ha obtingut una puntuació de 281.6893 punts. D'aquesta manera s'ha acabat imposant per davant d'Itàlia i els Estats Units i s'emporten l'anhelada primera posició del Mundial de Fukuoka (Japó).

El combinat espanyol format per Alisa Ozhogina Blanca Toledano, Cristina Arambula, Iris Tió, Marina García, Meritxell Mas, Sara Saldaña i la mateixa Paula Ramírez, han quedat sisenes a la fase preliminar. Però les nadadores de Mayuko Fujiki, la preparadora amb la qual treballen al CAR de Sant Cugat, han executat de manera excel·lent el seu Ole Fukuoka, una fusió de flamenc i una cançó popular japonesa. És així com assoleixen la fita de la primera posició per primera vegada en la història de la selecció.

A més a més, la santcugatenca i l'equip espanyol tornaran a buscar guanyar una medalla més el pròxim divendres 21 de juliol en la modalitat per equips lliure.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem