Paula Ramírez guanya la plata en el Mundial de Natació Artística per equips

La santcugatenca ha format part de l'equip estatal que ha pujat al segon graó del podi en la rutina tècnica

Paula Ramírez ha aconseguit una meritòria medalla de plata amb Espanya en el Mundial de Natació Artística en la rutina tècnica, en una competició que s'està disputant a Doha (Qatar), entre el divendres 2 de febrer i el diumenge 18. El combinat estatal no ha pogut revalidar la històrica medalla d'or obtinguda l'any passat a Fukuoka (el Japó), no obstant això, aconsegueix pujar al segon graó del podi.

Espanya ha realitzat una coreografia del clàssic film West Side Story amb la cançó Mambo. Aquesta interpretació ha permès que el combinat estatal sumés 275.89 punts, només superat per la Xina, que s'ha penjat la medalla d'or, amb una puntuació de 299.87 punts. El podi l'ha tancat el Japó, amb 275.87, a només 2 centèsimes d'Espanya. En la ronda preliminar, també Espanya aconseguia la 3a millor puntuació, amb 278.06 punts, superada precisament pel Japó i la Xina.


A part de la medalla de plata, Espanya fa un pas de gegant per aconseguir plaça per als Jocs Olímpics de París 2024, i és que les 5 millors seleccions en la suma de puntuacions de la rutina acrobàtica, la rutina tècnica i la rutina lliure aconseguiran plaça olímpica. Actualment, Espanya es troba en la 2a millor posició d'aquelles seleccions que encara no tenen plaça olímpica (amb 495.82 punts), mentre que el primer equip en quedar-se fora seria Ucraïna (amb 450.0342), quan només queda per disputar-se la rutina lliure, que es disputarà divendres 9 de febrer.
 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem