La PB Sant Cugat, escenari del programa 'Un dia de partit' d'Esport3

El programa va traslladar-se a la seu de l'entitat santcugatenca per veure amb els socis el partit dels setzens de final del FC Barcelona contra el Manchester United de l'Europa League

La Penya Blaugrana Sant Cugat es va convertir en un plató de televisió, i és que el programa Un dia de partit d'Esport3 va acompanyar a aficionats i socis del FC Barcelona que es van reunir en la seu de l'entitat santcugatenca per veure el partit de setzens de final de l'Europa League entre el FC Barcelona i el Manchester United, el dijous 23 de febrer. Amb això, tot i que el resultat no va ser favorable per als blaugranes, quedant eliminats amb una derrota per 2 a 1, la Penya Blaugrana Sant Cugat va ser la gran protagonista de l'espai audiovisual de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Durant les 2 hores que va durar l'emissió en directe d'Un dia de partit, Víctor Patsi, presentador del programa, va estar entrevistant als aficionats i socis de la PB Sant Cugat i al president de l'entitat, Josep Maria Félez. A més, el partit va comptar amb la narració d'Òscar Pérez-Dolz i els comentaris de Jaume Creixell i Núria Casas.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem