La Penya Blaugrana Sant Cugat bufa espelmes rodejada de socis, amics i penyes

L'entitat blaugrana va celebrar el seu 44è aniversari amb un dinar al restaurant Casa Fuster Masia Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat va bufar espelmes per commemorar el seu 44è aniversari, en una celebració que va tenir lloc el diumenge 26 de novembre. Més de 150 persones van participar en aquest dinar al restaurant Casa Fuster Masia Sant Cugat, entre socis, amics i membres d'altres penyes, en un acte ple de passió, reconeixements i homenatges.

Més de 150 persones van participar en l'aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet

Més de 150 persones van participar en l'aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet


Així doncs, durant la celebració, el president de l'entitat, Josep Maria Félez, va demanar a l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts), millores en les instal·lacions del Camp Municial de Futbol de Can Magí, segons declaracions de l'entitat en el seu web: "Ja coneixeu la manca que tenim a les nostres instal·lacions del Camp Municipal de Futbol de Can Magí, com la necessitat de disposar de més vestuaris i una coberta a les grades. Espero que aquesta legislatura ho puguem veure fet"

44è aniversari de la Penya Blaugrana de Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.


Per la seva banda, el batlle va destacar tot el treball de l'entitat i va destacar el voluntariat dels seus socis: "Arribar als 44 anys no és fàcil. Això vol dir que darrere hi ha molta feina, que es fa des del voluntariat i això s'ha de reconèixer. Si el Barça és més que un club, la PB Sant Cugat és més que una penya".

Rèpliques dels trofeus de la Copa del Rei, la Champions League i la Lliga durant la celebració del 44è aniversari. FOTO: Bernat Millet

Rèpliques dels trofeus de la Copa del Rei, la Champions League i la Lliga durant la celebració del 44è aniversari. FOTO: Bernat Millet


En aquesta celebració també van estar presents membres de més de 24 penyes del FC Barcelona, entre elles la Penya Solera Barcelonista de Calella i la Penya Barcelonista Sant Andreu de la Barca, penyes agermanades amb la penya santcugatenca en l'inici de la temporada. A més, els assistents van poder fotografiar-se amb rèpliques dels trofeus de la Champions League, la Lliga i la Copa del Rei de futbol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem