La Penya Blaugrana Sant Cugat segueix amb el TOT Sant Cugat

L'entitat va ser fundada l'any 1979 i té per objectiu agrupar als socis i simpatitzants del FC Barcelona per donar suport les activitats esportives i socials del club

La Penya Blaugrana Sant Cugat i el TOT Sant Cugat continuaran un any més de la mà, i és que el club esportiu va renovar el seu conveni de col·laboració amb el TOT. Amb això, l'objectiu principal d'aquesta renovació és potenciar l'activitat esportiva i social del club santcugatenc.

En l'acte de signatura de renovació del conveni van participar Laura Grau, directora general del TOT, i Francesc Robert (esquerra) i Josep Maria Félez (dreta), tresorer i president de la PB Sant Cugat respectivament.

El TOT Sant Cugat té convenis amb entitats i clubs de la ciutat per poder donar visibilitat a les seves activitats tant esportives com socials a través del mitjà en paper, web i xarxes socials. Un dels aspectes que afavoreixen a les entitats tenir el conveni amb el TOT és formar part del directori d'entitats del TOT, així com poder publicar qualsevol cosa referent de l'entitat a la seva secció ENTITATS de manera setmanal i tenir una fitxa amb tota la informació necessària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem