Penya Madridista de Sant Cugat: 15 anys de presència a la ciutat

L'entitat ha organitzat una caminada popular a Collserola i un dinar

La Penya Madridista de Sant Cugat ha celebrat el seu 15è aniversari amb l'organització d'una caminada popular de dues hores i 30 minuts a Collserola, un esmorzar, i un dinar al local social de l'entitat, que ha consistit amb un càtering servit per Tasta'm i una paella. A la caminada hi han participat 22 socis, mentre que al dinar hi han estat presents al voltant d'una cinquantena.

El dinar ha comptat, entre d'altres, amb la presència de Carlos García Romero, president de la Coordinadora de Penyes del Real Madrid de Catalunya i també president de la penya de Bellvitge. També hi estaven convidats Sergio Díaz Caballero, president de la penya d’ El Prat; Eusebio Salguero, president de la penya de Mataró; Antonio Reyna, president de la penya d’Esplugues, i Rosa Aguilera, president de la penya de Llinars.

Beteta: "És un èxit que continuï creixent la família madridista"

Els socis de la penya, esperant pel dinar. FOTO: Lali Puig

Amb actualment 56 socis, la Penya Madridista de Sant Cugat es troba en un dels seus millors moments des que es va crear, ara fa 15 anys. Javier Beteta, president de l'entitat, ha assegurat que l'objectiu és continuar creixent en nombre. "El balanç d'aquests 15 anys és molt positiu. Hem tingut alts i baixos, però és un èxit que continuï creixent la família madridista de Sant Cugat".

El pròxim 16 de maig el club sortejarà un viatge per a dues persones i les entrades per veure l'últim partit de lliga entre el Real Madrid i el Getafe CF.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem