Pep Marí presenta 'Aprender de los Campeones'

El cap del Departament de Psicologia del CAR presenta aquest dijous el seu primer llibre: 'Aprender de los Campeones'

El llibre ja és a la venda des del 10 d'octubre El llibre ja és a la venda des del 10 d'octubre
El primer llibre del psicòleg santcugatenc Pep Marí es presenta aquest dijous en societat. El CAR de Sant Cugat ha estat la seu escollida per acollir la posada de llarg d' 'Aprender de los Campeones'.

L'acte que començarà a les 19 hores comptarà amb la presència de diverses personalitats de l'àmbit esportiu i de la comunicació santcugatenc. Àlex López, Subdirector i Cap d'Esports del Diari de Sant Cugat i del TOT Sant Cugat, Carme Reverte, responsable de la secció d'esports del grup de comunicació Cugat.cat, David Lizano, Director Tècnic Esportiu de la UE Sant Cugat, Marcos Hoffman en representació de la secció d'hoquei herba del Junior FC i finalment l'exgimnasta olímpic Gervasi Deferr.

Una taula de luxe per acompanyar Pep Marí el dia que l'expert psicòleg oferirà el seu primer llibre a la societat de Sant Cugat. 'Aprender de los Campeones' detalla la importància de la psicologia aplicada en el món de l’esport d’elit i els seus resultats. És una publicació de 138 pàgines i fàcil de llegir. L'obra es pot trobar a les llibreries a disposiciíó del públic des del dilluns 10 d'octubre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem