Pep Marí presenta el seu llibre en una xerrada organitzada per la UE Sant Cugat

'La felicitat no és l'objectiu' és el segon llibre del psicòleg del CAR, que entre d'altres coses parla sobre el paper de la motivació

Pep Marí ha ofert aquest divendres a la tarda una xerrada sobre el paper que juga la motivació en la vida esportiva, tant dels mateixos esportistes com dels tècnics. Ho ha fet per presentar el segon llibre que acaba de publicar, La felicitat no és l'objectiu.

Com és habitual, el psicolèg del Centre d'Alt Rendiment ha proposat una xerrada amena i participativa, en què ha posat en valor les necessitats psicològiques que requereix tot esportista per arribar allà on vol arribar. Conceptes que Marí ha explicat amb un llenguatge planer per a fer-lo el més entenedor possible.

Aquest acte l'ha organitzat la Unió Esportiva Sant Cugat al Pavelló 1 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler i ha comptat amb la presència i participació d'un centenar d'esportistes, tècnics i pares del club. Mònica Mateu, presidenta de la UESC, ha assenyalat que la vessant formativa és una de les vessants que més vol potenciar el club.

 
Comentaris

Destaquem